IMG_1963 Arxiki

Νίκη «Χρυσάφι» πέτυχε ο Πορταϊκός σήμερα εκτός έδρας, κόντρα στον Πυργετό,(0-2) που μπορεί να αποδειχθεί από τις σπουδαιότερες, καθώς η σημερινή προ-τελευταία αγωνιστική & η τελευταία εντός με το Γριζάνο(με νίκη), θα αποδειχθούν ως το εισιτήριο για την παραμονή της ομάδας στην Α’ ερασιτεχνική κατηγορία.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Πύλης κυριάρχησε κατά κράτος της αντιπάλου της, καθώς η μία ευκαιρία διαδέχονταν την άλλη, χωρίς ωστόσο η μπάλα να κάνει το χατίρι στους Πορτινούς & να καταλήξει στα δίχτυα. Και ήταν στο 35′ που ο μέγας!!!...»Ζάρι»(Νικ. Ζαρίδας) σήμερα, άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Γιαν. Βαγενά, σπάζοντας τη γκίνια, αναπτέρωσε το ηθικό της ομάδας, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πορταϊκός, χωρίς να έχει την επίδοση του πρώτου ημιχρόνου, αλλά διατηρώντας τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού & χωρίς να απειληθεί, σφράγισε τη νίκη του με ένα ακόμη γκολ του Ταμπάκου στο 60′ με δυνατό σουτ από πλάγια θέση, που δεν άφησε & πολλά περιθώρια επιλογής στον κήπερ Βαγενά.

Να πούμε πως στο 58′  ο ρεφ Λεωνίδας ακύρωσε γκολ του Πυργετού ως οφ σάιτ, ύστερα από υπόδειξη του βοηθού Τζάνη. Φάση για την οποία οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή Λεωνίδα.

Στο διαταύτα τώρα…το επόμενο Σάββατο & στην τελευταία αγωνιστική, ο Πορταϊκός υποδέχεται, όπως είπαμε το Γριζάνο & χρειάζεται την στήριξη του κόσμου του, όσο ποτέ άλλοτε, ο οποίος θα αποτελέσει & τον 13ο παίχτη του & μέχρι σήμερα έχει αποδείξει ότι ήταν κοντά στην ομάδα!!!

Προπονητές

Πυργετός: Γεργούλιας,  Πορταϊκός:Βησ. Τσιονάρας

Διαιτητής: Λεωνίδας, Βοηθοί: Τζάνης, Κωτούλας.

 

IMG_1964 IMG_1965 IMG_1966 IMG_1971 IMG_1973 IMG_1978 IMG_1979 IMG_1982 IMG_1991 IMG_2034 IMG_2054 IMG_2071

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Γιορτάζει & πανηγυρίζει ο Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Πιαλείας. Αναλυτικά το πρόγραμμα…

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΠΙΑΛΕΙΑΣ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κυριακή 5 Μαΐου 202…