Tsakalotos copy

ο απόγευμα ξεκινά ο νέος κύκλος διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους θεσμους, με την ελληνική πλευρά να προσδοκά ολοκλήρωση της αξιολόγησης μέχρι τα μέσα Απριλίου.

Η διαπραγμάτευση αναμένεται σκληρή και επίπονη σε ασφαλιστικό, φορολογικό και κόκκινα δάνεια, με την κυβέρνηση και τους Ευρωπαίους πιστωτές να έχουν προσδιορίσει ως ορόσημο για την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης τη 12η Απριλίου. Σύμφωνα με το Ρώυτερς, το οποίο επικαλείται κοινοτικούς αξιωματούχους είναι πιθανόν να αρχίσουν οι συνομιλίες για την ελάφρυνση του χρέους μέσα στον Απρίλιο, εάν μέχρι τότε έχει υπάρξει συμφωνία επί ενός πακέτου μεταρρυθμίσεων.

Κινητοποίηση έξω από το κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας όπου θα συνεχιστούν οι συνομιλίες της κυβέρνησης με το κουαρτέτο διοργανώνει σήμερα, Δευτέρα, στις 5 το απόγευμα η ΑΔΕΔΥ. Όπως σημειώνει η ΑΔΕΔΥ, η κινητοποίηση θα είναι «η απαρχή της εβδομάδας εναντίωσης της ελληνικής κοινωνίας στην περαιτέρω διάλυση του ιστού της», με επόμενο σταθμό την 24ωρη απεργία την Πέμπτη 7 Απριλίου και το απεργιακό συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11 το πρωί.

Πηγή:ert.gr

Load More Related Articles
Load More In Οικονομία
Comments are closed.

Check Also

Ανακοίνωση με αφορμή περιστατικό φερόμενης διάρρηξης στο Υπουργείο Εσωτερικών

Από το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνονται τα εξής: Αναφορικά με περιστατικό φερόμενης διά…