knezevic

Σε αναβρασμό η Α’ & Α’1 του β’ ομίλου της ΕΠΣΤ, ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις, που αφορούν σε μετακινήσεις ή απολύσεις προπονητών.

Η ομάδα της Πηγής μετά από τέσσερις αγωνιστικές συνεργασίας με τον Αποστόλη Σέμπρο(2 νίκες εντός, μία ήττα & μια ισοπαλία εκτός) έλυσε την συνεργασία της μαζί του, καλύπτοντας τη θέση του με τον έως προχθές κόουτς της Ένωσης Μουριάς /Δροσερού Γιάννη Κέφο, ο οποίος δήλωσε στον πρόεδρο της ομάδας την παραίτησή του.

Στο τιμόνι της Ένωσης από εδώ & πέρα & όπως πληροφορούμαστε ο Λάκης Κατσαρός, που για ακόμη μια φορά θα αναλάβει στα δύσκολα.

Εκτός από Πηγή & Μουριά, την πόρτα της εξόδου είδαν «πακέτο» προπονητής & παίκτης της Φήκης, Ντράγκαν Κνέζεβιτς & Αποστόλης Γούτσιος αντίστοιχα, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της ομάδας που συνήλθε εκτάκτως χθες βράδυ επ’ αυτού. Αιτία το γνωστό περιστατικό που συνέβη μεταξύ των δύο ανδρών, ύστερα από το ματς με την Κρύα Βρύση.

Η επίσημη ανακοίνωση το Π.Ο. Φήκης…

«Συνεδρίασε χθες βράδυ το διοικητικό συμβούλιο του ΠΟ Φήκης και ομόφωνα αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή και υπεύθυνο της ακαδημίας μας Ντράγκαν Κνέζεβιτς και τον ποδοσφαιριστή Αποστόλη Γούτσιο για πειθαρχικούς λόγους. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

 

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Αγ. Βησσαρίωνας: «Εφυγε» από τη ζωή η Τριανταφυλλιά Κράλλη

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και θεία ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΚΡΑΛΛΗ ΕΤΩΝ 89 Θανούσα κηδε…