Μπελ΄τσι Αρχική copy

Χθες το βράδυ, ανήμερα του Πάσχα, ο Σύλλογος Γυναικών Παλαιομοναστήρου διοργάνωσε μουσικοχορευτική εκδήλωση,  στην πλατεία του χωριού.

Αρχικά την εκδήλωση άνοιξαν οι γυναίκες, χορεύοντας  παραδοσιακούς πασχαλιάτικους χορούς, ενώ στη συνέχεια η χορωδία του Συλλόγου, υπό την καθοδήγηση του κ. Δημήτρη Σκότη, (καθηγητή στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας), συνοδευόμενη κι από την τριμελή ορχήστρα του, τραγούδησε παραδοσιακά τραγούδια από Σμύρνη, Θράκη, Πελοπόννησο, Θεσσαλία & Κρήτη.

Κατόπιν τη σκυτάλη πήραν τα παιδικά χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, παρουσιάζοντας παραδοσιακούς χορούς απ’ όλη την Ελλάδα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν & τίμησαν με την παρουσία τους, ο νέος Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Παύλος Μπόμπορας & ο πρόεδρος της Τ.Κ.  Παλαιομοναστήρου κ. Μάκης Μπουτζιώλης.

Να σημειώσουμε ότι ο Σύλλογος Γυναικών Παλαιομοναστήρου, ηχογράφησε & κυκλοφορεί σε CD, γνωστά παραδοσιακά τραγούδια του «Λαζάρου», καθώς & πασχαλιάτικα & αποκριάτικα στα οποία συμμετέχει η χορωδία του Συλλόγου.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος για την απόκτησή του, μπορεί να επικοινωνεί με το μέλος του Συλλόγου κα Ευθαλία Μπλατζώνη στο τηλ.: 6936 486 748.

Μπελέτσι 1 copy

Μπόμπορας copy

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιημένο Green Data Center η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και την ενδυνάμωση της υπεύθυνης εν…