portaikos-arxiki

Του Αλέξανδρου Τζήμαtzimas

 

 

Ένα δυνατό παιχνίδι παρακολούθησαν οι φίλαθλοι αψηφώντας τις κακές καιρικές συνθήκες που βρέθηκαν στο γήπεδο της Πύλης, μεταξύ του Πορταϊκού και της ΑΕΤ  που δεν βρήκε νικητή αφού έληξε  ισόπαλο 1-1 και έτσι οι δυο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Η γηπεδούχος ομάδα διαμαρτύρεται για ένα γκολ που της ακυρώθηκε ως οφσάιντ  από τον διαιτητή κ. Χιώτη κατόπιν υποδείξεως του επόπτη κ. Βουτσελά που ήλεγχε την πλευρά της φιλοξενούμενης ομάδας στο 42’’.

Ο Πορταϊκός  έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις κλασικές ευκαιρίες που έχασαν οι επιθετικοί του παίκτες. Είχε απέναντι μια εξαιρετική νεανική ομάδα που ήταν πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΤ  αιφνιδίασε τον αντίπαλο της πετυχαίνοντας γκολ  στις αρχές του δευτέρου μέρους.

Να σημειώσουμε εδώ, πως το παιχνίδι παρακολούθησε & ο προπονητής της Κ19 του ΑΟΤ, Γιάννης Καλλιτζάκης.portaikos-1 portaikos-2 portaikos-3 portaikos-4

Φάσεις και γκολ

 

Στο19’’  ο Ξαγαράς επιχειρεί σέντρα από δεξιά ο Τσάκα από ένα  μέτρο χάνει σίγουρο γκολ σουτάροντας άστοχα.

Στο  46’’  Ο Αχιλλέας Πανάγος πιάνει δυνατή κεφαλιά και ενώ η μπάλα κατευθυνόταν προς τη εστία διώχνει ο αμυντικός πάνα στην γραμμή.

Στο  50’’  Σέντρα του Πούλιου  ο Μαγγούτης  από κοντά κάνει το 1-0 για την ΑΕΤ.

Στο  54’’  Δυνατό σουτ του Κούκλα αποκρούει με ωραία εκτίναξη ο τερματοφύλακας.

Στο 60’’  ο Δημόπουλος πιάνει φαλτσαριστό σουτ η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ.

Στο  65’’ Ο Κατσιάκος ανατρέπεται από αμυντικό στην περιοχή ο διαιτητής κ. Χιώτης δείχνει το σημείο του πέναλτι, το εκτελεί εύστοχα ο Τσαρούχας κάνοντας το 1-1.

Στο 74’’Ο Τσάκα χάνει μοναδική ευκαιρία σουτάροντας από καλή θέση άστοχα.

Στο  93’’ Ο  Ρούσας  μόνος με τον τερματοφύλακα σουτάρει αδύναμα πάνω του χάνοντας την ευκαιρία να δώσει την νίκη για την ομάδα του.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΟΡΤΑΙΚΟΣ (Κορομπλής)  Πατέρας,   Ζαρίδας(70’ Τσιαμπαλής Χρ.), Ξαγαράς, Κούκλας, Τσάκα, Κωνσταντούλας, Βαγενάς Σπύρος, Τσαρούχας, Κατσιάκος (88’’Ρούσας), Πανάγος Γεώργιος, Πανάγος Αχιλλέας.

ΑΕΤ (Γκένας)    Μήτσιος, Σαμαράς, Πούλιος, Μαγγούτης, Σακελάριος, Μπακάλης, Δημόπουλος, Αλεξίου,  Μπέγκο, Μπαρτζιώκας(87’’ Γκόγκα), Τσαρούχας(65’’Αλεξανδρής).

Διαιτητής   Χιώτης(Βουτσελάς—Μανασής).

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Με αρκετό κόσμο η «Γιορτή Αγάπης», στον Αγ. Βησσαρίωνα, από τον Σύλλογο Γυναικών(βίντεο/φωτό)

Άλλον ένα δυναμικό «παρών» από τον Σύλλογο Γυναικών Αγ. Βησσαρίωνα, ο οποίος σήμερα δεύτερ…