1

Θεσμικές επισκέψεις πραγματοποίησε σήμερα ο Μικέλης Χατζηγάκης στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη και στον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Δημήτρη Παρθένη, θέλοντας να τονίσει την ανάγκη ενότητας όλων των Τρικαλινών θεσμικών παραγόντων για την προώθηση ζητημάτων που αφορούν την αναβάθμιση της περιοχή μας.

 Με τον πάντοτε καλά ενημερωμένο και δραστήριο Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη είχε μια εγκάρδια και θερμή συνομιλία πάνω σε ζητήματα που αφορούν την πολιτική, την πορεία των έργων του Νομού, και την ευρύτερη ανάπτυξη της Περιφέρειας.

 Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Δημήτρης Παρθένης παρουσίασε με ακρίβεια και λεπτομέρεια τα πεπραγμένα, την λειτουργεία και τους μελλοντικούς στόχους του ιδρύματος και συζήτησε με τον Μικέλη Χατζηγάκη τα προβλήματα και τις τρέχουσες προκλήσεις του Νοσοκομείου. Ο νεαρός Χατζηγάκης διαπίστωσε την τεχνοκρατική επάρκεια του Διοικητή και το αμέριστο ενδιαφέρον του για την καλύτερη λειτουργεία του Νοσοκομείου.

 Τέλος, ο Μικέλης επισκέφθηκε την μονάδα εντατικής θεραπείας όπου νοσηλεύεται ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλέξιος, ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας του και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση. Ο ίδιος εξερχόμενος από την μονάδα δήλωσε ότι «η σκέψη μας είναι κοντά σε έναν άνθρωπο που δίδαξε αγάπη και πρόσφερε στον τόπο.» Άλλωστε, η οικογένεια Χατζηγάκη είχε πάντοτε δεσμούς με την εκκλησία και έτρεφε ανέκαθεν βαθιά εκτίμηση για τον Ιεράρχη με τον οποίο συνδεόταν με φιλία και εκτίμηση.

2

Load More Related Articles
Load More In Θετταλών Τόπος
Comments are closed.

Check Also

Χρήστος Μιχαλάκης: Επενδύουμε μαζί σε αυτή τη νέα αφετηρία!

Η Θεσσαλία και ο Νομός Τρικάλων βρίσκονται μπροστά σε μία καθοριστική περίοδο, με την επόμ…