kaliora xara

Μία νέα όμορφη και δυναμική παρουσία η ιατρός Χαρά Καλλιώρα, γεμάτη ζωντάνια, αυτοπεποίθηση και αστείρευτη ενέργεια, έχει μάθει μέσα από την δουλειά της και την θετική αύρα που εκπέμπει, κάθε μέρα να πετυχαίνει τους στόχους που θέτει και να βελτιώνει τη ζωή όλων γύρω της, πήρε την μεγάλη απόφαση να κατέλθει για πρώτη φορά ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο πλευρό του Κώστα Μαράβα & στην Δ.Ε. Γόμφων, εμφορούμενη από αισθήματα ανιδιοτελούς προσφοράς, αγάπης για τον τόπο της και των ανθρώπων του, προσδίδοντας μιαν άλλη αισθητική και οπτική στο ομολογουμένως ανανεωμένο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Πρώτα ο Άνθρωπος», αποτελώντας ένα ακόμη ισχυρό βέλος στην φαρέτρα του Δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου Κώστα Μαράβα.

Γνωρίζοντας καλύτερα την κα Καλλιώρα Χαρά, ή Χαρούλα, όπως την αποκαλούν μετά την πρώτη γνωριμία μαζί της οι περισσότεροι, είναι κόρη του Φώτη και της Πολυτίμης Καλιώρα, με καταγωγή από Αργιθέα και Κρυοπηγή Καρδίτσας, γεννήθηκε  και μεγάλωσε στα Τρίκαλα, Δημότης πλέον της Πύλης.

Είναι Επιμελήτρια Α’ Γενικής/ Οικογενειακής Ιατρικής του Π.Ι.Μουριάς του Κ.Υ.Πύλης.

Αποφοίτησε το 1998 από την Ιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Εκπλήρωσε από το 1999 έως το 2001 υπόχρεου  υπηρεσίας υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου.

Το 2006 έλαβε τον τίτλο Ιατρικής ειδικότητας της Γενικής/ Οικογενειακής Ιατρικής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, με επιπλέον εκπαίδευση στα τμήματα Νευροχειρουργικής (επί 3ετίας) και Ογκολογικής (επί 5μήνου) κατά  την παρουσία της στο Π.Γ.Ν.Ι.

Επιπλέον, το 2010 εκπλήρωσε τρίμηνη μετεκπαίδευση στη Ρευματολογική κλινική του Π.Γ.Ν.Ι. κσι συγκεκριμένα στα «Ρευματολογικά νοσήματα και εκφυλιστικές αρθροπάθειες».

Το 2017 αποφοίτησε στο Μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα Επείγουσας Προνοσοκομειακής Ιατρικής του Ε.Κ.Α.Β.  (ετήσιας διάρκειας 2016-2017) με πιστοποίηση του Υπ. Υγείας.

Από το 2007 έως και σήμερα, με βαθμό πλέον επιμελήτριας Α’, καλύπτει το Περιφερειακό Ιατρείο Μουριάς του Κ.Υ.Πύλης και περιστασιακά, λόγω υπηρεσιακών αναγκών, τα Κ.Υ.Πύλης , Κ.Υ.Μουζακίου, Κ.Υ.Φαρκαδώνας,  Π.Ι.Αλοννήσου, καθώς και την Παθολογική κλινική του Γ.Ν.Καρδίτσας.

Αποτελεί μέλος Επιστημονικών Συλλόγων και Εταιρειών: ΕΕΕΕΠ, ΕΚΟΓΙ, ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ, EURACT, ΕΛΙΟΣ, ΕΕΜΜΟ, ELECOST,ΔΙΚΤΥΟΥ SENTINEL-ΚΕΕΛΠΝΟ.

Εκτός των κλινικών δραστηριοτήτων της στα Περιφερειακά Ιατρεία, συμμετέχει ενεργά:

  • Ως τακτικό μέλος δευτεροβάθμιων επιτροπών από το 2018 έως σήμερα
  • Σε εκδηλώσεις για το ευρύ κοινό στα πλαίσια της ΠΦΥ-εθελοντισμού
  • Ως εκπαιδεύτρια σε προπτυχιακούς φοιτητές του Α.Π.Θ. καθώς και ειδικευόμενους Γενικής Ιατρικής Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας
  • Ενεργό μέλος του Συστήματος παρατηρητών SENTINEL σε συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ
  • Έχει παρουσιάσει έντονη επιστημονική δραστηριότητα με διαλέξεις και ανακοινώσεις σε Ιατρικά συνέδρια, εργασίες και άρθρα έγκριτων επιστημονικών περιοδικών
Load More Related Articles
Load More In Βήμα των πολιτών
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…