%ce%b1%cf%86%ce%b9%cf%83%cf%83%ce%ac%ce%ba%ce%b9-soder-24-copy

Πριν δυο βδομάδες, που είχαμε προγραμματίσει το Φεστιβάλ , ο καιρός δεν  ήταν σύμμαχός μας. Οι ελλείψεις  σε έργα υποδομής και τη  συντήρησή τους, αλλά και οι πολιτικοί υπεύθυνοι  εξακολουθούν να είναι μόνιμος αντίπαλός μας, οπότε και οι επιπτώσεις  στην περιοχή μας δραματικές…

Εμείς όμως δεν το βάλαμε κάτω. Μαζί με τον αγώνα για τα προβλήματα της καθημερινότητας καταβάλαμε κάθε προσπάθεια να ανανεώσουμε το ραντεβού , ώστε το Φεστιβάλ μας δώσει το δυναμικό του παρόν το Σάββατο 24 Σεπτέμβρη, στο γνώριμο χώρο του Μύλου Ματσόπουλου

Οι Sober on tuxedos ανταποκρίθηκαν με μεγάλη χαρά στην ανανεωμένη μας πρόσκληση και θα βρίσκονται το Σάββατο στα Τρίκαλα για μια μοναδική εμφάνιση στην κεντρική σκηνή του Φεστιβάλ.

Οι  SOBER είναι ένα συγκρότημα της  hard rock/metal-stoner σκηνής αναγνωρίσιμο και πολύ αγαπητό στη νεολαία που έρχεται για πρώτη φορά στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ της ΚΝΕ στα Τρίκαλα.

 Αποτελούνται από τον Στέλιο Μαγαλιό στα φωνητικά, το Χρήστο Κιτσαντά στην κιθάρα, τον Κώστα Μαζιώτη στο μπάσο και τον Κώστα Χατζή στα ντραμς.

Το Φεστιβάλ μας, με μόνους χορηγούς τους  νέους που το δημιουργούν και το  κάνουν γνωστό ανά την Ελλάδα, θα ολοκληρώσει δυναμικά το ταξίδι που ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού, μ’ ένα  πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων .

Ο χώρος θα είναι ανοιχτός για το κοινό από τις 7μμ
Έλα μαζί μας στον αγώνα για να κερδίσουμε τη ζωή που μας στερούν!
Μαζί είμαστε πιο δυνατοί!

Email επικοινωνίας: [email protected]

Ιστότοπος: http://efestival.kne.gr

Load More Related Articles
Load More In Θετταλών Τόπος
Comments are closed.

Check Also

Το Πασχαλινό Μήνυμα του Θανάση Λιούτα

Αγαπητές φίλες και φίλοι, Από καρδιάς εύχομαι σε όλες και όλους, η φετινή Ανάσταση να γεμί…