Pertouli 2

Επί ποδός για δεύτερη συνεχή ημέρα, βρίσκονται Δήμος Πύλης & Π.Ε. Τρικάλων, προβαίνοντας σε αποχιονισμούς σε όλο το ορεινό δίκτυο, στο οποίο η «Ωκεανίς», έδωσε χιονόστρωση της τάξεως των 40-45 πόντων, ενώ πολύ λιγότερη στα πεδινά, γύρω στους 10 πόντους.

Η Π.Ε. Τρικάλων υπό την επίβλεψη του Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρ. Μιχαλάκη, επιχειρεί στον τομέα αρμοδιότητας της με 44 μηχανήματα, προβαίνοντας σε αποχιονισμούς & ρίψεις αλατιού από χθες έως & αυτή τη στιγμή, κρατώντας το εθνικό & επαρχιακό δίκτυο ανοιχτό. Αλυσίδες ωστόσο, υποχρεωτικά!!! χρειάζονται στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο από την Πύλη & πάνω, ενώ από την πλευρά της Καλαμπάκας από το Μουρκάνι & μετά, με το εθνικό οδικό δίκτυο να μην αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα, όπως & στα πεδινά του Νομού.

Από την πλευρά του ο Δήμος Πύλης επιχειρεί στον τομέα αρμοδιότητάς του σε Τ.Κ. & κτηνοτροφικές μονάδες, από χθες με 22 μηχανήματα μαζί με τα ναυλωμένα σε όλο το ορεινό κομμάτι & σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Πολ. Προστασίας κ. Σωτ. Αγγέλη μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξουν ιδιαίτερα προβλήματα κι αν η χιονόπτωση σταματήσει σύμφωνα με τις προβλέψεις, έως αργά το απόγευμα θα έχει αποχιονιστεί το 90% του τομέα αρμοδιότητας του.

Κανονικά η λειτουργία του Χιονοδρομικού Περτουλίου, ανοιχτό για τους λάτρεις του σκι! καθώς & τα πάσης φύσεως καταστήματα, για να σας προσφέρουν αφειδώς τις υπηρεσίες τους.

Να σημειώσουμε επίσης πως κανονικά!!! θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου στην Πηγή σήμερα, με ώρα έναρξης την 10ην πρωινή!

IMG_6888

IMG_6889

IMG_6894

IMG_6895

Pertouli 1

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Ζητείται προσωπικό στο Παλαιομονάστηρο…

Ζητείται γυναίκα για κουζίνα σε κατάστημα αναψυκτήριο – ψησταριά στο Παλαιομονάστηρο  Τρικ…