Arxiki

Με φανερά & διάχυτα σημάδια εγκατάλειψης η πρωτεύουσα του Δήμου, η Πύλη, υποδέχτηκε  κατά την περίοδο του Πάσχα & θα συνεχίσει, κατά πως φαίνεται, & κατά την καλοκαιρινή περίοδο να υποδέχεται τους επισκέπτες της.

Σπασμένα, σάπια & σαρακοφαγωμένα παγκάκια & ξυλοφράχτες σε σημεία «κλειδιά» & επισκέψιμα, όπως είναι η τοξωτή γέφυρα & η είσοδος της πόλης από την πλευρά του Περιφερειακού & μάλιστα ακριβώς πίσω από τον χώρο του Δημαρχείου & απέναντι από το μελλοντικό «Πάρκο των Γεφυριών», που τόση μελάνη έχει ξοδευτεί κατά την σύνταξή της & αναμένεται, αν & εφόσον εγκριθεί, να δώσει μια άλλη όψη & τουριστική ώθηση στην Πύλη & τον Δήμο γενικότερα.

Στον χώρο της «γέφυρας» υπάρχει ένα σημείο όπου η απουσία του ξυλοφράχτη, εγκυμονεί & κινδύνους, καθώς η ύπαρξή του, εκτός από καλλωπισιτικούς σκοπούς, εξυπηρετεί & σκοπούς ασφάλειας, δρώντας αποτρεπτικά στο να πέσει κάποιος στην κοίτη του Πορταϊκού από ύψος περίπου 2 μέτρων.

Δυστυχώς!!! με πληγωμένο το «έμβλημα» του Δήμου & τέτοιες εικόνες , δεν μπορεί αυτή η πόλη να βαδίσει ανταγωνιστικά στις τουριστικές προκλήσεις εν έτει 2017, να κρατήσει κόσμο & να περιμένει κάτι καλύτερο μελλοντικά…

Με τέτοιες εικόνες θα υποδεχτούμε τους φίλους μας από το Λορέτο στις αρχές του Ιούνη;;;

IMG_2308 IMG_2309 IMG_2310 IMG_2311 IMG_2312 IMG_2314 IMG_2315 IMG_2317 IMG_2318 IMG_2319

 

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Πωλούνται Δύο Loft/Μονοκατοικίες Στη Γελανθη Καρδίτσας

Διατίθενται προς πώληση 2 Loft / Μονοκατοικίες σε οικόπεδο 1100 τ.μ στη Γελάνθη του Δήμου …