dsc07049

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αγώνας δρόμου που διοργάνωσε ο Ο.Π.Ο.Π. με την σημαντική συμβολή του κύριου χορηγού της εκδήλωσης, των Καταστημάτων ειδών ένδυσης «ΚΑΡΑΚΙΚΕΣ  Shoping-Center στα Τρίκαλα το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 16.00, όπου δόθηκε η εκκίνηση του Μαραθωνίου από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη.

Οι  αθλητές διήνυσαν απόσταση 5000χλμ. με αφετηρία  την Κεντρική Πλατεία των Τρικάλων & την διαδρομή χαραγμένη να περνάει κυρίως από σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος όπως η περιοχή στο Βαρούσι, το Φρούριο, μία πανέμορφη παραποτάμια διέλευση, το νέο μουσείο Τσιτσάνη στις παλιές φυλακές, το Τζαμί και με τερματισμό στον ίδιο χώρο. Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Παπαστεργίου, η Αντιδήμαρχος  κ. Λεβέντη.

Όλοι οι συμμετέχοντες  είχαν τη δυνατότητα να τρέξουν με σκουφάκια του Άη Βασίλη, σε ένα πραγματικό Santa Run!!! O αγώνας τέλεσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και συνδιοργανώθηκε από τον ΟΠΟΠ & τον Δήμο Τρικκαίων. Σημαντικό ρόλο στην διεξαγωγή του αγώνα είχαν οι χορηγοί Καρακικές Shopping Center, η Εταιρία Αναψυκτικών Λουξ, η Εταιρία Ανδρικού ρούχου Dur και το κέντρο χρώματος Βενέτη.

dsc07040 dsc07043 dsc07047 dsc07051 dsc07060 dsc07064

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Τρεις αθλητές του ΑΠΣ ΤΡΙΚΑΛΑ, σε προετοιμασία με την Εθνική, ενόψει του Πανευρωπαϊκού

Τρεις αθλητές του ΑΠΣ ΤΡΙΚΑΛΑ κλήθηκαν σε προετοιμασία με την Εθνική ομάδα, ενόψει του Παν…