giannakopoulos Arxiki

Τα εγκαίνια του εκλογικού τους κέντρου πραγματοποίησαν την Τετάρτη 17 Απριλίου οι «Πολίτες σε Δράση-Νέα Πορεία», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Γιαννακόπουλο, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Πιαλεία.

Στην παράταξη συμμετέχουν πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι και παλαιά στελέχη της Παράταξης του εκλιπόντος Δημάρχου Ζωγράφου Κώστα Καλλίρη, αλλά και νεότερα μέλη, καταξιωμένοι επαγγελματίες και αγαπητοί στην κοινωνία. Η συγκέντρωση είχε ενθουσιασμό και παλμό, θυμίζοντας παλαιότερες εποχές!

Το «παρών» έδωσαν οι υποψήφιοι βουλευτές με το ΚΙΝΑΛ: Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, βουλευτής Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Τόνια Αντωνίου, πρώην βουλευτής, Σπύρος Καρανικόλας, αναπλ. Εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Χάλαρης.

Επίσης, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με το Γιάννη Σγουρό: Λιλίκα Βασιλάκου, Νίκος Ανδρουλακάκης, Κώστας Αδαμόπουλος, Ράνια Νικολοπούλου, Χρήστος Σωτηρόπουλος, Πέτρος Γαλακτόπουλος, Δήμητρα Αγγελάκη, Θάνος Καληώρας, Γεώργιος Αργυρόπουλος και Γιούλη Ρετζεπάϊ, καθώς και οι Γιώργος Γιάνναρος, μέλος της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Καλογιαννάκης, Πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών και Κώστας Παπακωνσταντίνου, Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Ηπειρωτών Ζωγράφου.

Στην ομιλία του ο κ. Γιαννακόπουλος έκανε αναφορά στο σημαντικό έργο που άφησε ο Δήμαρχος Καλλίρης, τόνισε τις αδυναμίες της σημερινής Διοίκησης και υπογράμμισε τις προτεραιότητες της Παράταξής του για την πόλη του Ζωγράφου, ενώ  ανέλυσε πολυπληθές κοινό του το όραμα & τις προτάσεις του συνδυασμού του για τον Δ. Ζωγράφου, που στηρίζονται στην απλή λογική, την ιεράρχηση των προβλημάτων & την ορθή μεθοδολογία, στοιχεία απαραίτητα μιας εν δυνάμει δημ. Αρχής που ευελπιστεί να βρεθεί στο τιμόνι εξουσίας ενός Δήμου.

Τέλος, έδωσε το σύνθημα για αγώνα μέχρι τις εκλογές και για διεκδίκηση όσων δικαιούται ο Δήμος για να γίνει ‘Μια πόλη να ζεις’!

giannakopoulos

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Μας στέλνουν τις ευχές τους!!!

  …