Arxiki copy

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε & συμμετείχε στην «Γιορτή κρεμμυδιού»που διοργάνωσε χθες Σάββατο 27 Αυγούστου στο γήπεδο του χωριού, ο «δραστήριος» Σύλλογος Γυναικών  Παλ/ηρου.

Η πρόεδρος του Συλλόγου κα Δήμητρα Παλλαντζά, αφού καλωσόρισε δια μικροφώνου όλους του παρευρισκόμενους, παρέδωσε τη σκυτάλη στο χορευτικό γυναικείο τμήμα, το οποίο παρουσίασε τοπικούς παραδοσιακούς χορούς, φορώντας τις πολυποίκιλες καραγκούνικες στολές, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης & υπερηφάνειας συνάμα.

Κατόπιν, κι όπως είθισται άλλωστε, τον χορό άνοιξαν οι επίσημοι προσκεκλημένοι, ενώ στη συνέχεια η πίστα παραδόθηκε στον κόσμο, που το γλέντησε από καρδιάς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Από την εκδήλωση δεν έλειψε βέβαια & το φημισμένο στιφάδο(με χοιρινό), με κρεμμύδια ντόπιας παραγωγής, από αποτελούν & το σήμα κατατεθέν του χωριού.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν & τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντ/ρχος Καθαριότητας κ. Παύλος Μπόμπορας, ο Αντ/ρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Άρης Τζάνης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Παλ/ήρου κ. Θωμάς Μπουτζιώλης, η ιδιαιτέρα γραμματέας του Δημάρχου Πύλης κα Μάνη Γιαννοτάκη, ο δημ. σύμβουλος κ. Ν. Τόλιας, καθώς & πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης μετά της συζύγου του.

Να σημειώσουμε επίσης πως την καταπληκτική δημοτική ορχήστρα, αποτελούσαν οι: Γιάννης Μπάος στο κλαρίνο, Θαν. Χακτσής στο τραγούδι & η μοναδική Βίκη Πανταζή στο τραγούδι.

 

[huge_it_slider id=»40″]
Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…