arxiki

Με 12ο αντίπαλο την ατυχία της η Πηγή αντιμετώπισε σήμερα εντός έδρας την Χυσομηλιά, που αν & έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, σκόνταφτε στην ατυχία της, τελειώνοντας το 1ο ημίχρονο με το παγερό, για παίχτες & κερκίδα…0-0.

Στο 2ο ημίχρονο & ξορκίζοντας την κακοδαιμονία της η Πηγή, κατάφερε αρκετά  γρήγορα στο 55’ με τον Σάκη Ξαγαρά να ανοίξει το σκορ, μετά από σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, δίνοντας ψυχολογική ανάσα στην ομάδα.

Στο 60’ πάλι ο Ξαγαράς, ύστερα από πέναλτι που του έγινε & εκτέλεσε ο ίδιος, έγραψε το 2-0 δίνοντας στην ομάδα τον αέρα του φαβορί.

Στο 65’ όμως & σε μια εκ των αντεπιθέσεων της Χρυσομηλιάς, ο Λόζιος  μείωσε σε 2-1, αναπτερώνοντας τις προσδοκίες της ομάδας του για ένα θετικό αποτέλεσμα στο χρόνο που υπολείπονταν & την Πηγή να ψάχνει ένα τρίτο γκολ για να σιγουρέψει το «τρίποντο», κάτι που το έκανε στο 90’ με τον Τσίγκα, ύστερα από σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, έχοντας παράλληλα ως τότε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού.

Με την νίκη της αυτή  η Πηγή, φιγουράρει πλέον στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’1 ΕΠΣΤ, με συγκάτοικο την όμορη Λυγαριά & με αβαντάζ το γόητρο που της δίνει το αήττητο των επτά συνεχόμενων αγωνιστικών, πατάει γκάζι για Ασπρόβαλτο την επόμενη Κυριακή, στοχεύοντας σε ένα θετικό αποτέλεσμα με απώτερο στόχο τη νίκη.

 

img_2595-copy img_2560-copy img_2568-copy img_2570-copy img_2572-copy img_2574-copy img_2583-copy

 

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Μας στέλνουν τις ευχές τους!!!

  …