Anarixisi Arxiki

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη σήμερα Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 ο «4ος Διασυλλογικός Παιδικός Αγώνας Αναρρίχησης», στην Πύλη, τον οποίο συνδιοργάνωσαν ο ΟΠΟΠ & ο ΣΟΧΤ, έχοντας ως αρωγό σ΄αυτή τους την πρωτοβουλία τον Δ. Πύλης.

Στον σημερινό αγώνα, που αφορούσε αθλητές ηλικίας από 6 έως 12 ετών, συμμετείχαν Σύλλογοι απ’ όλη την Θεσσαλία μεταξύ των οποίων ο EΟΣ Βόλου, ο ΕΟΣ Αλμυρού, ο ΕΟΣ Καρδίτσας, η ο Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας, o «9 degree», ΣΟΧΤ, ο ΕΟΣ Λάρισας & φυσικά ο ΟΠΟΠ.

Στην αναρριχητική πίστα του ΟΠΟΠ, που φέτος στήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των σχολικών συγκροτημάτων Γυμνασίου & Λυκείου Πύλης, χώρο στον οποίο από τούδε & στο εξής θα φιλοξενείται, οι μικροί αθλητές, αγωνίσθηκαν σε συγκεκριμένες μορφές αναρρίχησης που είναι ενδεδειγμένες για τέτοιου είδους πίστες, όπως αυτή του top rope, που αποτελεί την πιο απλή μορφή της, & ο χρόνος που επιτυγχάνεται από τον αθλητή για την ολοκλήρωση μιας διαδρομής καθορίζει τη θέση του σε ένα από τους γύρους του αγώνα & του bouldering κατά την οποία το σύνολο των επιτυχώς ολοκληρωμένων προβλημάτων σε συνάρτηση με τον αριθμό των προσπαθειών κάθε αγωνιζόμενου, θα του δίνει την τελική του κατάταξη στον αγώνα.

Τον Δήμο Πύλης στη σημερινή ιδιαίτερη αθλητική εκδήλωση, εκπροσώπησαν ο Αντ/ρχος Οικονομικών κ. Θαν. Κωστάκης & ο Αντ/ρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Γ. Τζιορτζιώτης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους υπεύθυνους των Συλλόγων για την συμμετοχή των αθλητών τους, συνεχάρη ΟΠΟΠ & ΣΟΧΤ, για την πρωτοβουλία τους σε μια ακόμη επιτυχημένη & αξιόλογη διοργάνωση.

Ο ΟΠΟΠ μέσω του Αντιπροέδρου του κου Αλέξανδρου Παπαστεργίου, ευχαριστεί θερμά για την χορηγία τους, την κάβα ποτών «Κ. Τσιγκαρίδας» & το σούπερ μάρκετ «Αδαμόπουλος στην Πύλη, καθώς επίσης τους Δ/ντές των Σχολείων Γυμνασίου & Λυκείου Πύλης κ.κ. Ηλ. Οικονόμου & Δημ. Μαγκούτη αντίστοιχα, για την απόφασή τους να στεγάζεται πλέον η αναρριχητική πίστα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολικού συγκροτήματος, κάτι το οποίο ήταν αναγκαίο να γίνει.

Επίσης την δημ. Αρχή, που σε τις δράσεις του Συλλόγου είναι αρωγός, ευελπιστώντας αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί αναλόγως & μελλοντικά.

 

Anarixisi (2)

Anarixisi (3)

Anarixisi (5)

Anarixisi (6)

Anarixisi (7)

Anarixisi (8)

Anarixisi (9)

Anarixisi (10)

Anarixisi (11)

Anarixisi (13)

Anarixisi (14)

Anarixisi (15)

Anarixisi (16)

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Μικροί μαθητές στην Πύλη, βρήκαν πορτοφόλι & το παρέδωσαν στην Αστυνομία

Άλλη μια αξιέπαινη πράξη, με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά-μαθητές Γυμνασίου, έλαβε χώρα χθες…