lygeros-nikos-kokkovas-4-1024x768

Την Κυριακή 13 Μαΐου διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία ημερίδα στο επιμελητήριο Τρικάλων με πρωτοβουλία του Ασφαλιστικού Γραφείου «Απόστολος Κόκκοβας Εξειδικευμένες Ασφαλιστικές Υπηρεσίες» και υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Τρικάλων, με θέμα «Επενδυτικές Ευκαιρίες & Γεωπολιτικές Εξελίξεις στην Μεσόγειο» και επίτιμο ομιλητή των κύριο Νίκο Λυγερό.

Ο διακεκριμένος Έλληνας καθηγητής με τον υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης, που ζει στην Γαλλία ήρθε ως εισηγητής στις 20  Απριλίου στην Καλαμπάκα στην συνάντηση του ΕΠΙΔΕΕ (Επιμορφωτικό Δίκτυο Επιχειρηματιών Ελλάδος). Όπως και στην προηγούμενη συνάντηση έτσι και τώρα ο κύριος Λυγερός μίλησε για τις εξελίξεις στην Ελληνική και Κυπριακή ΑΟΖ και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για εκμετάλλευση όχι μόνο από περιοχές που επηρεάζονται άμεσα αλλά και περιοχές σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Επισήμανε την σπουδαιότητα προώθησης τομέων που έχουν άμεση σχέση με την εξόρυξη υδρογονανθράκων αλλά ακόμα και τομέων που σχετίζονται έμμεσα όπως η εκπαίδευση σε σχέση με τους υδρογονάνθρακες, το δίκαιο της Θάλασσας σε ό,τι αφορά το Νομικό Πλαίσιο, ο τουρισμός και ο χώρος εστίασης που θα δεχθεί ιδιαίτερη ανάπτυξη στις περιοχές όπου θα γίνει η εξόρυξη μιας και θα δημιουργηθούν πάνω από 100.000 νέες θέσεις εργασίας για να εξυπηρετήσουν τις πλατφόρμες υποστήριξης και εξόρυξης υδρογονανθράκων.

Είναι αναγκαίο πλέον να σκεφτούμε το μέλλον της χώρας και να δούμε πιο σφαιρικά τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και τόνισε ότι τα επιμελητήρια της χώρας μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο και να ενημερώσουν τα μέλη τους για τις τρέχουσες εξελίξεις οι οποίες μάλιστα έχουν δρομολογηθεί και μέχρι τέλος Μαΐου αναμένονται νέα.

Η ομιλία του κυρίου Λυγερού μεταδόθηκε ζωντανά μέσω των SocialMedia (livestreaming) και είναι πλέον διαθέσιμη στην ηλεκτρονική μας σελίδα www.kokkovas.gr καθώς και στην σελίδα μας στο Facebook για όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με δείπνο που έγινε στο GalleryArt Hotel προς τιμήν του καθηγητή με την παρουσία γνωστών επιχειρηματιών της πόλης που είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις δικές τους απόψεις και απορίες ολοκληρώνοντας έτσι μια εποικοδομητική επίσκεψη του καθηγητή κυρίου Νίκου Λυγερού στην πόλη με τον οποίο έπεται και συνέχεια.

Το γραφείο μας «Απόστολος Κόκκοβας, Εξειδικευμένες Ασφαλιστικές Υπηρεσίες» θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Νίκο Λυγερό που τίμησε εμάς και την πόλη μας με την παρουσία του καθώς και για την εξαιρετική του ομιλία.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους προσκεκλημένους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

lygeros-nikos-kokkovas-5-1024x768

Load More Related Articles
Load More In Εργασία - Απασχόληση
Comments are closed.

Check Also

Σε υψηλό επίπεδο η εκπαίδευση των ειδικευόμενων Γενικών Ιατρών στο Ν. Τρικάλων…

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου Γενικής/Οικο…