Arxiki

Πολύς ο κόσμος που παραβρέθηκε σήμερα Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στα Τρίκαλα, γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δ. Τρικκαίων, το οποίο ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης, επέλεξε να παρουσιάσει το βιβλίο του με τίτλο: «Προτάσεις ενός σύγχρονου Φιλελεύθερου», (κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ι. Σιδέρη), για το οποίο γνωστοί, φίλοι, αλλά & εκπρόσωποι από τον χώρο της πολιτειακής, πολιτικής & θρησκευτικής εξουσίας, αλλά & του επιχειρηματικού κόσμου του τόπου, προσέτρεξαν να του ευχηθούν…»Καλοτάξιδο» & στον ίδιο προσωπικά «Καλή Επιτυχία» στην επιλογή του να είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εθνικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Ν. Τρικάλων, όπως ευθαρσώς δήλωσε στο τέλος της ομιλίας του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σε αυτή τη μάχη δηλώνω παρών!».

Συντονιστής στη σημερινή εκδήλωση ο γνωστός δημοσιογράφος, Δ/ντής της εφημερίδας «ΕΣΤΙΑ», αλλά & προσωπικός φίλος & συνεργάτης του Μικέλη Χατζηγάκη κ. Μανώλης Κοττάκης.

Στην σημερινή παρουσίαση του βιβλίου του κ. Μικέλη Χατζηγάκη, συμμετείχαν κατά σειρά με ομιλίες τους, η κα Όλγα Κεφαλογιάννη/Πρώην Υπουργός & Βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ, ο κ. Κώστας Τσιάρας/Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. & βουλευτής Καρδίτσας & ο Περιφερειάρχης & Πρόεδρος της ΕΝΠΕ κ. Κώστας Αγοραστός.

Τελευταίο στο Βήμα ο συντονιστής της σημερινής βιβλιοπαρουσίασης κ. Κοττάκης, κάλεσε τον συγγραφέα του βιβλίου κ. Μικέλη Χατζηγάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήρθε η ώρα που ο κ. Χατζηγάκης θα πρέπει να αναμετρηθεί με το Βήμα», από το οποίο στο τέλος, κατά τη γνώμη μας, κατήλθε νικητής, εισπράττοντας το αυθόρμητο, παρατεταμένο & θερμό χειροκρότημα του πολυπληθούς σήμερα κοινού του.

Κατά την ομιλία του ο κ. Χατζηγάκης παρουσίασε τις θέσεις & απόψεις του, επικεντρώνοντας σε βασικά κεντρικά σημεία του έργου του, που αντανακλούν την σημερινή ελληνική πραγματικότητα σε κοινωνικό, πολιτικό, πολιτισμικό & οικονομικό επίπεδο, προτείνοντας λύσεις, που με σωστές πολιτικές επιλογές, μπορούν να επιτευχθούν.

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Οφείλω να ομολογήσω πως διαβάζοντας το βιβλίο εντυπωσιάστηκα! από την ευρύτητα του γνωστικού πεδίου, την καθαρή του σκέψη & το αξιακό του σύστημα, γιατί σε αυτό το βιβλίο που συνδυάζει την επιστημονική γνώση, την εξειδίκευση, την αξιολογική κρίση, αλλά & το όραμα του συγγραφέα, το αίτιο & το αιτιατό, είναι η ελληνική πραγματικότητα, όπως την βιώνουμε τα τελευταία, δύσκολα, από κάθε άποψη, χρόνια».

Κώστα Τσιάρας: «Τον Μικέλη Χατζηγάκη, διαπιστώνω πως τον έχει κερδίσει ξεκάθαρα η Πολιτική. Διαβάζοντας κανείς τις δημόσιες παρεμβάσεις του, καταλαβαίνει πως ο Μικέλης έχει στο επίκεντρο του δικού του ενδιαφέροντος, την δική του ιδιαίτερη πατρίδα.  Όπως για κάθε πατριώτη, έτσι & για τον Μικέλη ο ομφαλός της γης, είναι η πατρίδα του…Τα Τρίκαλα».

Κώστας Αγοραστός: «Δεν γνώριζα τον Μικέλη Χατζηγάκη. Γνώριζα τον Σωτήρη. Τον έμαθα όμως μέσα από το βιβλίο του. Ένα βιβλίο που αξίζει να διαβάσετε. Ένα βιβλίο που μπορεί να διαβαστεί μία & δύο φορές. Ένα βιβλίο στο οποίο διεισδύουν οι επιθυμίες πολλών ανθρώπων & στο οποίο μπορούν οι διοικούντες να βρουν λύσεις… Ένα βιβλίο που χτυπά το δουλοκτητικό κράτος στο οποίο ζούμε».

DSC06907

DSC06908

DSC06909

DSC06910

DSC06911

DSC06913

DSC06914

DSC06915

DSC06916

DSC06917

DSC06918

DSC06919

DSC06922

DSC06923

DSC06924

DSC06925

DSC06926

DSC06927

DSC06928

DSC06929

DSC06930

DSC06936

DSC06938

DSC06940

DSC06941

DSC06943

DSC06947

Eisodos

Areti

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…