Ropo aimodosia (20)

Ο Ε.Μ.Σ. (Εκπολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος) Ροπωτού,για 20ή συνεχόμενη φορά, ακάθεκτα συνεχίζει την εθελοντική αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Πύλης.

Μέλη και φίλοι του Συλλόγου είναι άξιοι συγχαρητηρίων, καθώς διανύοντας μια εποχή με συνεχείς εκκλήσεις για παροχή αίματος, όντας οι ελλείψεις πολλές, και παρά τις αντιξοότητες που επικρατούν στον τομέα της Υγείας εξαιτίας της γρίπης του Κορονοϊού, αυτοί συνεχίζουν να προσφέρουν αίμα εθελοντικά σε σταθερή βάση.

Τέτοιου είδους αξιέπαινες προσπάθειες να αναγνωρίζονται, τόσο σε τοπικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά την Δ/ντρια αιμοδοσίας του ΓΝ Λάρισας κα Μαρία Χατζητάκη, η οποία μαζί με τους συνεργάτες της, έρχεται ανελλιπώς από τη Λάρισα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πραγματοποίηση της αιμοδοσίας.

Επίσης ευχαριστεί θερμά τον Δ/ντή του ΚΥ Πύλης κ. Μιχάλη Βενιζέλο, καθώς και το προσωπικό, γιατρούς και νοσηλευτές αυτού, για την αμέριστη συμπαράσταση που επιδεικνύουν στον ΕΜΣ Ροπωτού, στηρίζοντας την προσπάθειά του προς αυτή την κατεύθυνση.

Στην σημερινή αιμοδοσία παραβρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Τζιορτζιωτης Γιώργος, Οικονόμου -Κωτούλα Λαμπρινή, Παναγιώτης Τσόλας, Βαλάντης Τσιουτσιας, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Ροπωτού Ιωάννης Λαμπρογιώργος και ο Δ/ντής της ΔΕΥΑΠ και πρόεδρος της ομάδας «Κεραυνός» Ροπωτού, καθώς και αρκετοί παίχτες και παράγοντες της ομάδας.

Ropo aimodosia (1)

Ropo aimodosia (2)

Ropo aimodosia (3)

Ropo aimodosia (4)

Ropo aimodosia (5)

Ropo aimodosia (6)

Ropo aimodosia (7)

Ropo aimodosia (8)

Ropo aimodosia (9)

Ropo aimodosia (10)

Ropo aimodosia (11)

Ropo aimodosia (12)

Ropo aimodosia (13)

Ropo aimodosia (14)

Ropo aimodosia (15)

Ropo aimodosia (16)

Ropo aimodosia (17)

Ropo aimodosia (19)

Ropo aimodosia (21)

Ropo aimodosia (22)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Μία αξιόλογη και αξιέπαινη δωρεά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, στο ΚΥ Πύλης(βίντεο/φωτό)

Σε μία αξιόλογη, αξιέπαινη και ταυτόχρονα συγκινητική δωρεά, πέρασε σήμερα η Δ/νση της Συν…