poker 2

Εντοπίστηκε στη Σκιάθο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο διενεργούνταν το χαρτοπαίγνιο «πόκερ»

Συνελήφθησαν ως παίκτες οκτώ ημεδαποί

Εντοπίστηκε, χθες (10-03-2018) το βράδυ στη Σκιάθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ – μπαρ), στο οποίο διενεργούνταν το χαρτοπαίγνιο «πόκερ» και συνελήφθησαν οκτώ ημεδαποί, ηλικίας από 29 έως 53 ετών, μεταξύ των οποίων και ο ιδιοκτήτης, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.

Ειδικότερα, οι ημεδαποί κατελήφθησαν να διενεργούν σε ελλειψοειδές τραπέζι με πράσινη τσόχα το χαρτοπαίγνιο «πόκερ», με παιγνιόχαρτα και χαρτοπαιχτικές μάρκες που χρησιμοποιούνταν αντί χρημάτων.

Από το χώρο του καταστήματος κατασχέθηκαν συνολικά τα προαναφερόμενα παιγνιόχαρτα και οι χαρτοπαιχτικές μάρκες, καθώς και το συνολικό χρηματικό ποσό των (518,86) ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.

Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Θ. Χήρας από Πύλη: Σας καλώ σε μια νέα πορεία με γνω΄ση, σύνεση και όραμα, στηρίζοντας μια παρουσία με μέλλον, όραμα & αξίες(βίντεο/φωτό)

Την κεντρική του ομιλία στην Πύλη, μπροστά από τον χώρο του εκλογικού του κέντρου, πραγματ…