Arxi gs 3
Ένα καλό παιχνίδι και από τις 2 ομάδες, έγινε χθες το απόγευμα, Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στο κλειστό του Μουζακίου,  με τους Γόμφους να έχουν από την αρχή την πρωτοπορία στο σκορ, χωρίς σε καμία περίπτωση να νιώσει απειλή ανατροπής και με μπροστάρηδες Καλαπανίδα , Τσίγκα και Ψύρρα,  έφτασαν στο εμφαντικό 79 – 65, που ήταν & το τελικό σκορ του αγώνα.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία, που είχαμε με τον κόουτς των Γόμφων κ. Απόστολο Βασιλειάδη, δήλωσε στο PyliNews.gr: «Καταρχήν θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες μου, οι οποίοι δείχνοντας χαρακτήρα & δίνοντας ον καλύτερό του εαυτό, ανταποκρίθηκαν σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Επίσης συγχαρητήρια αξίζουν & στην αντίπαλη ομάδα, που διαθέτει ένα αξιόλογο «υλικό», αλλά & στους προπονητές που κάνουν πολύ καλή δουλειά στο αναπτυξιακό της Θεσσαλίας.  
Όσον αφορά στο ματς, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς η spor akademy, είναι μια ομάδα που δεν το «βάζει κάτω», παλεύει για 40 λεπτά, κάτι που έδειξε & στο μεταξύ μας παιχνίδι στην έδρα της, το οποίο κερδίσαμε στην παράταση. Εμείς βέβαια στην έδρα μας, είμαστε πολύ δυνατοί, κάτι το οποίο αποδείξαμε σήμερα για μια ακόμη φορά.
Έτσι σήμερα παρουσιαστήκαμε ως σύνολο πάρα πολύ δυνατό, ξεπερνώντας άμεσα την ήττα από την Φαλώρεια & συνεχίζουμε από δω & πέρα το ίδιο δυνατά στο πρωτάθλημα της Α2. Το επόμενο ματς είναι μέσα στο Φύλλο Καρδίτσας, το οποίο θα αντιμετωπίσουμε κι αυτό με την ίδια σοβαρότητα, όπως  όλα τα  μέχρι σήμερα παιχνίδια, διότι θεωρητικά κανένα ματς δεν είναι εύκολο, άρα δεδομένο.
Μετά κι από το σημερινό παιχνίδι, θεωρώ πως η 1η θέση στην Α2 & στον όμιλό μας έχει «κλειδώσει», εμείς  βρισκόμαστε αυτή την στιγμή στην τρίτη θέση, παλεύουμε για το καλύτερο & ευχόμαστε να  κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια που απομένουν, κάνοντας «ταμείο» στο τέλος.
Τα δεκάλεπτα: 26 – 16 , 40 – 33 , 60 – 48 , 79 – 65
Πόντοι…
ΨΥΡΡΑΣ 15(2) , ΜΠΡΑΜΗΣ 5 , ΜΕΛΛΟΣ 6 , ΓΚΡΑΒΑΣ , ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ 2 , ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ , ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ , ΜΑΓΚΟΥΤΗΣ , ΦΩΤΙΟΥ 6 , ΤΣΙΓΚΑΣ 23 , ΚΑΛΑΠΑΝΙΔΑΣ 22.
gs 1 gs 2 gs 4 gs 5
Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Μας στέλνουν τις ευχές τους!!!

  …