cherleaders (3)

Μία μεγάλη διάκριση πέτυχε η ομάδα των κοριτσιών της Αγγελικής Πηλίγκου με την σχολή χορού Dance Lab που λειτουργεί στην Πύλη, στο 2ο Κυπέλλο Ελλάδος Cheerleading, που διοργανώθηκε χθες Κυριακή στο κλειστό της Κατσιμήδου στα Τρίκαλα, στο οποίο συμμετείχαν 15 σύλλογοι απ’ όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα τα κορίτσια μας διαγωνίσθηκαν, ως ομάδα 11 ατόμων, στο είδος χορού… cheer jazz, στην Κατηγορία: junior Β, σε χορογραφία που τους δόθηκε μια μέρα νωρίτερα από την αρμόδια επιτροπή της Ομοσπονδίας &  πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση, ύστερα από σκληρή δουλειά & υπό την καθοδήγηση της κας Πηλίγκου, κατάφεραν να ανέβουν στο τρίτο σκαλί του βάθρου, αποσπώντας το χάλκινο μετάλλιο, κάνοντας υπερήφανους με αυτή τους την διάκριση, όχι μόνο τους γονείς τους, αλλά & όλους εμάς, καθώς οι νεαρές cheerleaders είναι ηλικίας από 9-11 ετών & οι είναι όλες τους συνδημότισσές μας!!!

Και για όσους δεν γνωρίζουν… ο cheer jazz είναι ένα είδος χορού που βασίζεται στο σύγχρονο και στο τζαζ, διατηρώντας τις βασικές αρχές του cheerleading. Στις χορογραφίες συνδυάζει την κίνηση του σύγχρονου χορού με την εκρηκτικότητα του cheerleading.

Στροφές, ανοίγματα, εντυπωσιακά ακροβατικά και σηκώματα, μαζί με την εκφραστικότητα του σύγχρονου, συνιστούν ένα εντυπωσιακό είδος χορού, όπου μέσα από τη συνεργασία της ομάδας αξιοποιείται ό,τι μπορεί ο καθένας να προσφέρει, όσο αρχάριος και αν είναι, αρκεί να έχει όρεξη και αγάπη για την κίνηση, το ρυθμό, τη μουσική, το Χορό.

Εμείς από την πλευρά μας να πούμε ένα μεγάλο «Μπράβο!!!!!!» στις δεσποινίδες μας, αλλά & στην δασκάλα τους Αγγελική Πηλίγκου & του χρόνου στο πρώτο σκαλί του βάθρου, με το χρυσό μετάλλιο να «βαραίνει» τις αποσκευές τους!!!

cherleaders (1)

cherleaders (2)

roulakos

 

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Μία αξιόλογη και αξιέπαινη δωρεά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, στο ΚΥ Πύλης(βίντεο/φωτό)

Σε μία αξιόλογη, αξιέπαινη και ταυτόχρονα συγκινητική δωρεά, πέρασε σήμερα η Δ/νση της Συν…