Triantafyllou maria

Με όχημα μια δυναμική Ομάδα αποτελούμενη από παραγωγικά, ενεργά & κοινωνικά ευαισθητοποιημένα άτομα, προσωπικότητες με ήθος, σύστημα αξιών, όραμα, διάθεση για προσφορά & κυρίως αγάπη για τον Δήμο, η Μαρία Τριανταφύλλου (υποψήφια δημ. σύμβουλος), επέλεξε να συμπλεύσει, στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές του Μάη, με τον συνδυασμό «ΠΎΛΗ ΑΞΙΩΝ» και επικεφαλής τον Βαλάντη Τσιούτσια και έχοντας ως σύνθημά της…  «Γιατί αξίζει ο δήμος Πύλης επιτέλους να αναβαθμιστεί», διεκδικεί την ψήφο του κόσμου και εκπροσωπώντας το «νέο», το «διαφορετικό»!

Η Μαρία Τριανταφύλλου είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών  παντρεμένη με τον  Βασίλη Τσιούτσια και ζει μόνιμα στην Πύλη. Νοσηλεύτρια στο επάγγελμα.  Δυναμική, Φιλόδοξη, Εργασιομανής,με καλλιτεχνικές ανησυχίες και με μεγάλη λατρεία για τη δουλειά της.

Κατέρχεται σ’ αυτή την εκλογική διαδικασία, για να εκπληρώσει τα όνειρα και τα «θέλω» των παιδιών της, αλλά  και  για την αναβάθμιση του Δήμου Πύλης. Είναι η δεύτερη φορά που ασχολείται με την πολιτική, αλλά αυτή τη φορά τον Βαλάντη Τσιούτσια τον γνωρίζει προσωπικά. Για τον Βαλάντη Τσιούτσια η ίδια αναφέρει: «Είναι ένα αξιόλογο άτομο με πολλές γνώσεις σε διαφόρους τομείς ευγενικός, φιλότιμος ειλικρινής», ενώ πιστεύει ότι είναι ο κατάλληλότερος για τη θέση του Δημάρχου.

«Η παρούσα δημ. Αρχή, δυστυχώς δεν πραγματοποίησε όλα αυτά που είχε υποσχεθεί προς μεγάλη απογοήτευσή μου», μας λέει .Για αυτό ένας από τους στόχους της είναι να ασκήσει με οποιονδήποτε τρόπο την επιρροή της, ώστε όλοι αυτοί οι ανεκπλήρωτοι στόχοι  να επιτευχθούν.

Θεωρεί πως ο ρόλος των γυναικών, πια έχει αλλάξει. Ως μητέρα, εργαζόμενη, σύζυγος, νοικοκυρά πιστεύει ότι μία γυναίκα μπορεί να ανταποκριθεί άξια και στην πολιτική. Η Κυρία Τριανταφύλλου έχει θέσει τον πήχη πολύ ψηλά και με συνοδοιπόρο την αγάπη και τις αγκαλιές των ανθρώπων που συναντά, όντας η κινητήρια δύναμή της, θα πορευθεί με ήθος, ειλικρίνεια και αίσθημα ενότητας έως την ώρα της κάλπης.

Με αρχηγό τον Βαλάντη Τσιούτσια ως δήμαρχο θα αποκτήσει επιτέλους ο Δήμος Πύλης την αξία  που του ανήκει.

Load More Related Articles
Load More In Βήμα των πολιτών
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…