M Triantafyllou ok

Με όχημα & κινητήρια δύναμη μια Δυναμική Ομάδα αποτελούμενη από παραγωγικά, ενεργά & κοινωνικά ευαισθητοποιημένα άτομα, προσωπικότητες με ήθος, σύστημα αξιών, όραμα, διάθεση για προσφορά & κυρίως αγάπη για τον Δήμο, η Μαρία Τριανταφύλλου (υποψήφια δημ. σύμβουλος), επέλεξε να συμπλεύσει, στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές του Μάη, με τον συνδυασμό «ΠΎΛΗ ΑΞΙΩΝ» και επικεφαλής τον Βαλάντη Τσιούτσια και έχοντας ως σύνθημά της…  «Γιατί αξίζει ο δήμος Πύλης επιτέλους να αναβαθμιστεί», διεκδικεί την ψήφο του κόσμου και εκπροσωπώντας το «νέο», το «διαφορετικό», κάνει σαφής την αποστασιοποίησή της από πεπαλαιωμένες πρακτικές τύπου «Ωχαδερφισμού», που έως τώρα απέτυχαν παταγωδώς, και δείχνει μέσα από την δική της πολιτική ματιά, το νέο Δήμο Πύλης, τον Δήμο της συστηματικής δουλειάς, της συλλογικής συνεισφοράς, της αποτελεσματικότητας και της καινοτομίας, υποσχόμενη να φανεί αντάξια των προσδοκιών όλων.

 Για τον Δ. Πύλης, για τον Δήμο του «αύριο»!!! Γιατί αξίζει ο δήμος Πύλης επιτέλους να αναβαθμιστεί», όπως δηλώνει ευθαρσώς και η ίδια.

Γνωρίζοντας καλύτερα την ίδια…

Η Μαρία Τριανταφύλλου είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Τσιούτσια και μητέρα τεσσάρων παιδιών, τα οποία έχει επιλέξει να μεγαλώσει στην Πύλη, όπου ζει μόνιμα.

Είναι απόφοιτος δύο Νοσηλευτικών Σχολών, καθώς επίσης και απόφοιτος της Σχολής Στελεχών Οικονομικών Επιχειρήσεων , ενώ χειρίζεται πολύ καλά Η/Υ, καθώς και πτυχιούχος ECDL.

Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως νοσηλεύτρια στην β’ παθολογική του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.

Να σημειώσουμε επίσης πως στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 ήταν Υποψήφια με τον κ. Κώστα Κουφογάζο και την παράταξη “ Ξεκίνημα Δημιουργίας” στην Τοπική Κοινότητα Ροπωτού.

Triantafyllou Diaf

Load More Related Articles
Load More In Βήμα των πολιτών
Comments are closed.

Check Also

Το Σάββατο 27/4 & στα Τρίκαλα, η Ημερίδα «Αγροδιατροφή και Τουρισμός-Πολιτισμός», από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Περιφερειακό Συμβούλιο  Έρευνας και Καινοτομίας, σας  προσ…