gymnasio 1

Μια εκδήλωση εξαιρετικά ενδιαφέρουσα θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 30/5 και ώρα 9:00 πμ, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πύλης. Οι μαθητές με τους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Πύλης θα παρουσιάσουν τα προγράμματα των σχολικών δραστηριοτήτων.

Πρόκειται για εργασίες με εκπαιδευτικά, πολιτιστικά και περιβαλλοντικά θέματα οι οποίες ολοκληρώθηκαν με αρκετό κόπο και περίσσιο μεράκι. Η εκδήλωση γίνεται και με τη συνεργασία του Δήμου Πύλης, στα πλαίσια των προσεχών πολιτιστικών δράσεων.  Τα προγράμματα που θα παρουσιαστούν είναι τα εξής:

  1. «Μνημεία και αξιοθέατα του τόπου μας, με ιστορικό και θρησκευτικό ενδιαφέρον». Το πρόγραμμα επιμελείται ομάδα μαθητών της Γ΄ τάξης, με συντονιστή τον διευθυντή του σχολείου κ. Πανάγο Βασίλη.
  2. «Τα πετρογέφυρα της Ελλάδας – περπατώντας στο χθες πάνω σε πέτρινο γεφύρι». Το πρόγραμμα επιμελείται ομάδα μαθητών της Β΄ τάξης, με συντονιστή τον κ. Αράρ Δαβίδ και συμμετέχοντα τον κ. Τριάντη Χριστόφορο.
  3. «Το προϊστορικό σπήλαιο της Θεόπετρας και η εκπαιδευτική και κοινωνική σημασία του». Το πρόγραμμα επιμελείται ομάδα μαθητών της Β΄ τάξης, με συντονίστρια την κ. Κλιάφα Βικτωρία και συμμετέχουσα την κ. Σαμαρά Ευθυμία.
  4. Θεατρική παράσταση: «Η Μαγική Πύλη των παραμυθιών». Το πρόγραμμα επιμελείται ομάδα μαθητών της Γ΄ τάξης, με συντονίστρια την κ. Παναγιωτίδου Μελανία και συμμετέχουσες τις: κ. Σαμαρά Ευθυμία και Τρίχα Αθανασία.

gymnasio 2

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Με πολύ κέφι οι «Λαζαρίνες», μάγεψαν με την ερμηνεία τους, στην εκδήλωσή τους στην Πύλη (βίντεο/φωτό)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι & φέτος οι «Λαζαρίνες», από τη δημοτική Σχολή του Δήμου Πύλης, σ…