leventis

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, με αφορμή τον νόμο για την ταυτότητα φύλου, ανακοίνωσε πως παραιτείται από βουλευτής, τονίζοντας πως αισθάνεται «αηδία».

Ο κ. Λεβέντης, μιλώντας με δημοσιογράφους, εξαπέλυσε επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, με αφορμή την κύρωση του νόμου για την ταυτότητα φύλου. «Πιο πολύ από τον Τσίπρα, χρεώνω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που είναι θεματοφύλακας της ενότητας του λαού», υπογράμμισε.

«Έχω μια ευκαιρία να τα τινάξω όλα στον αέρα, η μπάνκα να τιναχθεί στον αέρα. Δεν είμαι και αρχομανής, έχω κουραστεί κιόλας λίγο. Είναι ειλημμένη απόφαση να παραιτηθώ. Το πρώτιστο είναι ότι αηδιάζω εδώ μέσα, τώρα μέχρι να βγω έξω, τα πόδια μου από κάτω είναι σαν ηλεκτρική καρέκλα, δεν μπορώ, δεν μπορώ, δεν θέλω ρε παιδί μου», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν θα το αφήσω έτσι. Θα παραιτηθώ από βουλευτής, γιατί πρέπει στην Ελλάδα κάποιος να θυσιαστεί, για να ταρακουνηθεί αυτό το τέλμα. Ας χαίρονται τους μισθούς τους, αλλά θα κυκλοφορώ κι εγώ και θα κάνω λαϊκές συγκεντρώσεις και θα τους ξεφτιλίζω όλους… εγώ είμαι σκυλοντόγκ», είπε ο Βασίλης Λεβέντης στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Ακόμη, προέβλεψε εκλογές μέχρι το Μάρτιο και εξήγησε: «Αφού πρέπει να δώσει μποναμά, πρέπει να κόψει 2,5 δισ. ακόμη (σ.σ. η κυβέρνηση).

«Δύο χρόνια παλεύω για κάποια πράγματα, να μειωθεί ο μισθός και ο αριθμός των βουλευτών, οι αποσπασμένοι, οι μετακλητοί και με γράφουν εκεί που δεν έχει μελάνι. Να βγει το συμπέρασμα ότι παίρνω το μισθό μου; Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει. Αν κάνω πίσω, θα βγει το συμπέρασμα στην Ελλάδα ότι κάθομαι για το μισθό μου, αυτό κάνει η ΧΑ, ενώ έλεγε θα πελεκάει, παίρνει το μισθουλάκο», κατέληξε, εκφράζοντας την άποψη ότι θα εκλεγεί και θα μπει ξανά στη Βουλή.

top-news.gr

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Φιλαρμονικές… επισκέψεις στα Τρίκαλα

Μαθητές και μαθήτριες από τέσσερις εκπαιδευτικές δομές επισκέφθηκαν τις τελευταίες ημέρες …