aot

Με το τέλος των πρωταθλημάτων και των συμμετοχών σε διάφορα τουρνουά, σταματούν και οι προπονήσεις για τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Α.Ο. Τρίκαλα εν όψει του καλοκαιριού.

Η αγωνιστική σεζόν που μας πέρασε είχε την συμμετοχή της ερασιτεχνικής ομάδας στο πρωτάθλημα της Α ερασιτεχνικής κατηγορίας, της εφηβικής ομάδας στην Α1 ερασιτεχνική κατηγορία, της παιδικής, της προπαιδικής και των τζούνιορ στα αντίστοιχα πρωταθλήματα και των μικρών προτζιούνορ και μπαμπίνι σε εκπαιδευτικούς αγώνες και προπονήσεις. Η έναρξη της νέας σεζόν έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου.

Για τα αγωνιστικά τμήματα θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για το πότε θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις. Ο Ερασιτέχνης Α Ο Τρίκαλα και η Ακαδημία με μεγάλη ευχαρίστηση και ενθουσιασμό είδε να υλοποιούνται οι υποσχέσεις της Δημοτικής Αρχής και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων με το ξεκίνημα των εργασιών στην περιοχή της Σωτήρας εκεί όπου θα δοθούν γήπεδα και εγκαταστάσεις για τις λειτουργικές ανάγκες των Ακαδημιών του Ερασιτέχνη και τους ευχαριστεί γι΄αυτό.

Έτσι ώστε επιτέλους μετά πάρα πολλά χρόνια ο Α Ο Τρίκαλα να αποκτήσει τους δικούς του αθλητικούς χώρους εκγύμνασης των μικρών αθλητών όπως αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου. Τα τμήματα υποδομής του Α Ο Τρίκαλα με την παραχώρηση αθλητικού κέντρου αλλάζουν επίπεδο και το μέλλον αναμένεται ακόμη πιο παραγωγικό στην ανάπτυξη του παιδικού ποδοσφαίρου και των υποδομών.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα και οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας ευχαριστούν τους προπονητές για την προσφορά τους, τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον Α Ο Τρίκαλα και συγχαίρουν όλα τα παιδιά για την προσπάθεια την οποία κατέβαλλαν όλη την περίοδο 2017-2018.

Καλό Καλοκαίρι σε όλους!!!

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Γιορτάζει & πανηγυρίζει ο Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Πιαλείας. Αναλυτικά το πρόγραμμα…

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΠΙΑΛΕΙΑΣ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κυριακή 5 Μαΐου 202…