Κωνσταντίνος Κρούπης

Σκέψεις & θέσεις, σε μια κατάθεση ψυχής εν τάχει και εφ’ όλης της ύλης, για την πορεία του & ενασχόλησή του με τα κοινά, από τον πρώην Αντιδήμαρχο Οικονομικών, νυν δημ. σύμβουλο του Δ. Πύλης και εκ νέου υποψηφίου με τον Συνδυασμό «Πρώτα ο Άνθρωπος» του κ. Κωνσταντίνου Κρούπη…

«Ασχολήθηκα με τα κοινά από τα φοιτητικά μου χρόνια. Σπούδασα Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συμμετείχα ενεργά στο φοιτητικό κίνημα εκείνης της περιόδου και ήμουνα από τους καλύτερους φοιτητές σε εργασίες της Πολιτικής Επιστήμης.

Έμαθα τότε, όπως ο μεγάλος πολιτικός αναλυτής και επιστήμονας Μαξ Βεμπερ έλεγε, ότι «η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού, δηλαδή τι μπορείς να κάνεις και όχι τι θα ήθελες, αλλά δεν μπόρεσες να πραγματοποιήσεις για διαφορετικούς λόγους και αιτίες»

Ήθελα πάντα με τη συμμετοχή μου μέσα από πολιτικούς, πολιτιστικούς, επαγγελματικούς Συλλόγους να προσφέρω με ανιδιοτέλεια στα κοινά δρώμενα που ακουμπούν τις ανάγκες και τα προβλήματα των συμπολιτών μου, να δώσω  λύσεις με ποιότητα και αξιοπρέπεια χωρίς πολιτικάντικες πρακτικές και σκοπιμότητες.

Με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ασχολούμαι για μια εικοσαετία και οι συμπολίτες μου γνωρίζουν το ήθος και την εντιμότητα της προσφοράς μου. Θα ήθελα εδώ να πω πως πρέπει κάποτε να δίνεται η σκυτάλη σε νέους ανθρώπους, αλλά σήμερα οι νέοι μας λίγο πολύ απαξιώνουν την πολιτική και τους πολιτικούς.

Έτσι θεωρώ πως και η πείρα στη διοίκηση ενός  συνόλου παίζει πρωταρχικό ρόλο στην ανάπτυξη και την ποιοτική ευημερία των συμπολιτών μας. Με λίγα λόγια πιστεύω πως το πάντρεμα παλαιών και έμπειρων αυτοδιοικητικών με νέους με όρεξη για προσφορά αποτελεί την ιδανικότερη λύση για τη διαχείριση των κοινών. Ένας τέτοιος συνδυασμός είναι και ο συνδυασμός του Κώστα Μαράβα «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ».

Συμμετέχω και λέω:

  • ΝΑΙ στη συνέχιση του δημιουργικού μας έργου πάνω στις υποδομές, στην ποιότητα ζωής, τον πολιτισμό, την καθημερινότητα, την ανάπτυξη με ποιοτικά χαρακτηριστικά
  • ΝΑΙ στη δημιουργία αθλητικών και πολιτιστικών υποδομών για τη νεολαία μας
  • ΝΑΙ στην προβολή και αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων του φυσικού κάλους της περιοχής μας
  • ΝΑΙ στην υλοποίηση των δυο μεγάλων στόχων μας, φράγμα Μεσοχώρας και φράγμα Πύλης, που θα δώσουν προοπτική και ανάπτυξη στον τόπο μας
  • ΟΧΙ λέω στην στασιμότητα, την ανέντιμη διαχείριση, τον καιροσκοπισμό, την φτηνή αντιπολίτευση, την ιδιοτέλεια και τον ρεβανσισμό.

Για τους άλλους συνδυασμούς να πω, πως δεν τους θεωρώ αντιπάλους, αλλά συναθλητές στον στίβο των εκλογών, με ευγενή άμυλα για το κόψιμο του νήματος.

Ο τόπος μας μας χρειάζεται όλους την επόμενη της εκλογικής αναμέτρησης.

Η προκοπή και η πρόοδος έρχεται μέσα από συνεργασία, ήθος και εντιμότητα στη διαχείριση των προβλημάτων του Δήμου μας.

Εύχομαι Καλή Ανάσταση, καλό και τίμιο αγώνα σε όλους μας».

Κωνσταντίνος Κρούπης

Kroupis Kostas

Load More Related Articles
Load More In Βήμα των πολιτών
Comments are closed.

Check Also

Ανακοίνωση με αφορμή περιστατικό φερόμενης διάρρηξης στο Υπουργείο Εσωτερικών

Από το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνονται τα εξής: Αναφορικά με περιστατικό φερόμενης διά…