gerobasili-koumoutsakos2-864x400_c copy

Νέα κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, πυροδότησε δημοσίευμα του «Έθνους της Κυριακής», σύμφωνα με το οποίο ο δημοσιογράφος που κατηγορείται ως βασικός πρωταγωνιστής στην υπόθεση εκβιασμών διεκδικούσε ρόλο επικοινωνιολόγου του Γιώργου Κουμουτσάκου, με τον οποίο είχε πολλές τηλεφωνικές επαφές.

«Ο κ. Κουμουτσάκος και η ΝΔ οφείλουν ξεκάθαρες απαντήσεις για τη σχέση με τους εμπλεκόμενους σε κυκλώματα εκβιασμού», αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, πολύ περισσότερο όταν, όπως έχει αποκαλυφθεί πριν λίγες ημέρες, η ΝΔ πλήρωνε τακτικά στα πρόσωπα αυτά, μεγάλα χρηματικά ποσά.

«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αποδεικνύεται επικίνδυνη για τη Δημοκρατία», απαντά ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, κάνοντας λόγο για γκεμπελικής έμπνευσης, χονδροειδή απόπειρα σύνδεσης παντελώς άσχετων πραγμάτων και ότι, με τρόπο βορβορώδη, στήνεται σκηνικό λασπομαχίας και διχασμού ενόψει της Τρίτης.

Νωρίτερα, ο κ. Κουμουτσάκος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ότι καταθέτει αγωγή εναντίον της κ. Γεροβασίλη.

Άμεση ήταν η απάντηση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού το οποίο καλεί τον κ. Κουμουτσάκο, «μαζί με την αγωγή που ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει κατά της Κυβερνητικής Εκπροσώπου, η οποία έπραξε το
αυτονόητο ζητώντας εξηγήσεις, να προσκομίσει και όλα τα τιμολόγια – τόσο αυτά που έχουν δημοσιευθεί όσο και αυτά που δεν έχουν δημοσιευθεί – και αφορούν τις έμμισθες σχέσεις της ΝΔ με τους κατηγορούμενους για την υπόθεση των εκβιαστών».

Πηγή:ert.gr/ Α’Πρόγραμμα, ΕΡΤ1, Φωτο αρχείου: ΑΜΠΕ

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Λειτουργίες Action Bot αποκτά το mAigov -Δημήτρης Παπαστεργίου: Ο Ψηφιακός Βοηθός αναβαθμίζει την αλληλεπίδραση των πολιτών με το Kράτος

Το mAigov, η πρώτη μεγάλης κλίμακας εφαρμογή Τεχνητής Νοημοσύνης του ελληνικού Δημοσίου, α…