papadopoulos

Σε δημοφιλή προορισμό αναδεικνύεται και αυτό το Καλοκαίρι το ορεινό χωριό του νομού Τρικάλων, καθώς πέρα από τους τοπικούς παραθεριστές, πολιτικά πρόσωπα επισκέφτηκαν  την Κρανιά.

Μάλιστα  για τις ημέρες της Μεγάλης εορτής της Παναγίας, στην Κρανιά βρέθηκε η Γ.Γ. Οικονομικής Πολιτικής της κυβέρνησης Έλενα Παπαδοπούλου. Συνοδευόμενη από τον πατέρα της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη και την μητέρα της Ρορό Παϊζιάνου, φιλοξενήθηκε στους οικογενειακούς φίλους , Λεωνίδα Μποντίλα και Φανή Σμιξιώτη που παραθερίζουν στο χωριό .

Μαζί με φίλους απόλαυσαν τοπικά εδέσματα, χάρηκαν  την δροσιά του ορεινού όγκου και φυσικά συζήτησαν με ανθρώπους του χωριού .

Ως γνωστό η Έλενα Παπαδοπούλου είναι η  γενική γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής( Επιλογή του Ευκλείδη Τσακαλώτου). Η Έλενα Παπαδοπούλου θεωρείται ως ένα από τα νέα και ανερχόμενα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς είναι οικονομολόγος, με σπουδαίο βιογραφικό με  μακρόχρονη εμπειρία σε θέματα μακροοικονομικής και δημοσιονομικής πολιτικής, ενώ έχει παρουσιάσει μελέτες.

trikalaidees

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Κ. Μαράβαςστη συνάντηση με Σταϊκούρα για το «αρδευτικό» στο Ν. Τρικάλων: Σημαντικό έργο, πρέπει να δούμε & το Φράγμα Πύλης

Στη συνάντηση «Σταϊκούρα» στο δημοτικό Κατάστημα του Δ. Τρικκαίων, παραβρέθηκε σήμερα το π…