mpaxes

(Φωτό Αρχείου)

Είναι γνωστό ότι προ μηνός περίπου & στο χώρο του Ατλάντικ στα Τρίκαλα, φιλοξενούνται πρόσφυγες, οι οποίοι μπορούν & κυκλοφορούν ελεύθερα στην πόλη.

Ορισμένοι όμως εξ αυτών έδειξαν παραβατική συμπεριφορά, αρχής γενομένης με τους κήπους της γύρω περιοχής.

Σύμφωνα με καταγγελία ιδιοκτήτη μπαξέ, σήμερα το πρωί στο Ράδιο «Ζυγός» & στην εκπομπή του Κώστα Καραποστόλη, οικογένεια Σύριων έβαλαν μικρά παιδιά πάνω από τον περιφραγμένο χώρο του μπαξέ, κλέβοντας ζαρζαβατικά. Το περιστατικό έγινε γνωστό στον ιδιοκτήτη από γνωστό του, που εκείνη την ώρα έτυχε να περνά από το συγκεκριμένο σημείο & σε παρατήρησή του, ότι αυτό δεν είναι σωστό, ο σύριος μετανάστης προσπάθησε να τον χτυπήσει με ένα σκεπάρνι, χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάτι.

Δεν όμως λίγες οι καταγγελίες για παρόμοιες περιπτώσεις στην περιοχή της Πατουλιάς, κάνοντας πιο έντονη την ανησυχία των κατοίκων.

Σε παρέμβασή του στην εκπομπή ο Χασάν, ο οποίος είναι γαμπρός & ζει στα Τρίκαλα, εξέφρασε την αντίθεσή του με τέτοιου είδους συμπεριφορές, λέγοντας πως άτομα με παραβατική συμπεριφορά από το χώρο φιλοξενίας προσφύγων του Ατλάντικ, θα αναζητηθούν, απομονωθούν & εκδιωχθούν από τα Τρίκαλα.

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Κάρτα του Αγρότη: Ερωτήματα χωρίς απαντήσεις δημιουργούν ανησυχίες

– Η Κάρτα του Αγρότη ενώ αποτελεί μια ελπιδοφόρα πρωτοβουλία φέρνει μαζί της και σει…