kinima allagis
Σήμερα  συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Ανδρέας, ο  μεγαλύτερος ηγέτης της μεταπολίτευσης , ήταν εκείνος  που έφερε την πραγματική  ισότητα , την κοινωνική δικαιοσύνη , την εθνική συμφιλίωση.
Η αναμόρφωση του  οικογενειακού δικαίου , το Εθνικό Σύστημα Υγείας , η δημιουργία συστήματος πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων με αντικειμενικά κριτήρια(νόμος Πεπονή/ΑΣΕΠ)καθώς και η ακλόνητη θέση του στα εθνικά θέματα, είναι ένα πολύ μικρό μέρος  της πλούσιας  παρακαταθήκης του.
 Σήμερα , πιο πολύ από ποτέ , μας εμπνέει και μας οδηγεί . Σήμερα που οι μόνιμοι  πολέμιοι του από τη μία  και τα κακέκτυπα του από την άλλη , προσπαθούν να αλλοιώσουν την ιστορία και το έργο του, εμείς  παραμένουμε πιο πολύ από ποτέ , πιστοί στις αρχές και τις αξίες της 3ης του Σεπτέμβρη .

 

Την Παρασκευή 1/2 και το Σάββατο 2/2 , πραγματοποιήθηκε διευρυμένη δημοτική σύσκεψη , για τους Δήμους Φαρκαδόνας και Μετεώρων αντίστοιχα . Κατόπιν διευρυμένης διαβούλευσης, αποφασίστηκε να στηριχθεί
για το Δήμο Φαρκαδόνας η Λένα Χαλβατζα ,  η οποία θα αναλάβει από κοινού με τα όργανα του κινήματος , την προσπάθεια σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων του Δήμου. Ιδιαίτερη σημασία έχει η συστράτευση  των ανθρώπων  που τίμησαν  τις διαδικασίες μας ,  συμμετέχοντας  σε αυτές , είτε ως τοπικά στελέχη είτε ως εν δυνάμει υποψήφιοι.

Για το Δήμο Μετεώρων, αποφασίστηκε ομόφωνα η στήριξη στον  Θοδωρή Αλέκο , με την παρουσία πλήθους στελεχών της αυτοδιοίκησης, πρώην Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων .

Το Κίνημα Αλλαγής εύχεται στους δύο υποψηφίους καλή δύναμη και επιτυχία , για την επίτευξη προοδευτικών αλλαγών στην τοπική αυτοδιοίκηση .

Η ΝΕ Κινήματος Αλλαγής Τρικάλων

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Αποζημιώσεις 38 εκατ. ευρώ από τον ΕΛΓΑ για ζημιές φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου του 2023…

Αυγενάκης: Η κυβέρνηση με συνέπεια βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών Καταβάλλονται, σήμερα,…