%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%bf-2-%cf%83%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-copy

Έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. Πύλης θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη & στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης για τον θεματικό χώρο του «Πάρκου των Γεφυριών.

Πιο αναλυτικά τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

  1. Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Πύλης και Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας για την υλοποίηση της μελέτης «Δημιουργία θεματικού χώρου στην Τ.Κ. Πύλης: «ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΓΕΦΥΡΙΩΝ».
  2. Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Πύλης και Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για την υλοποίηση του έργου «Δημιουργία θεματικού χώρου στην Τ.Κ. Πύλης: «ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΓΕΦΥΡΙΩΝ».

 

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα επειδή οι αποφάσεις πρέπει να υποβληθούν στην διαχειριστική αρχή του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» 2014-2020, ως συμπληρωματικά στοιχεία της υποβληθείσας πρότασης για χρηματοδότηση της πράξης, μέχρι τις 20-10-2016.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…