Arxiki

Ομάδα από κάθε άλλη φορά ο Πορταϊκός σήμερα εξέπληξε με την απόδοσή του,τους λιγοστούς είναι αλήθεια, φιλάθλους που βρέθηκαν κοντά του στην προσπάθεια που κάνει να κρατηθεί όσο γίνεται πιο μακριά από την αγχωτική κόκκινη ζώνη του υποβιβασμού.

Με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο τον Βησσάρη Τσιονάρα, η ομάδα της Πύλης στο παιχνίδι της σήμερα, είχε στο μεγαλύτερό του μέρος ρυθμό, συνοχή, πάθος, κατοχή με καλό πάσιμ γκέιμ, καταφέρνοντας έτσι να επιβληθεί επί της αντιπάλου της Φαρκαδόνας με το τελικό 4-1.

Η Φαρκαδόνα που αν & πολύ νωρίς μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Καπράλο στο 6′ λεπτό, φέρνοντας μια μικρή ψυχρολουσία στους Πορτινούς, δεν μπόρεσε να επιβληθεί περαιτέρω & τον Πορταϊκό να βρίσκει το σθένος & να ανακάμπτει σχετικά νωρίς, ισοφαρίζοντας με τον Ζαρίδα στο 16′, ξεκινώντας το ματς από την αρχή.

Δύο λεπτά πριν την ισοφάριση ο Γ. Βαγενάς είχε μία καλή ευκαιρία, ενώ στο 18′ ήταν η σειρά της Φαρκαδόνας με τον Πατέρα να λέει «όχι».

Στο 20′, σουτ-φάουλ του Πανάγου μόλις λίγα εκατοστά άουτ από την οριζόντια δοκό του Νιάρχου.

Στην επανάληψη & στο 48′, ο Γ. Βαγενάς με κοντινό πλασιέ, βάζει μπροστά τον Πορταϊκό, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ για την ομάδα του. Έξι λεπτά αργότερα & στο 54′, ο Κούκλας τριπλασιάζει τα τέρματα του Πορταϊκού, ύστερα από κεφαλιά-λόμπα, στην έξοδο του Νιάρχου.

Στο 57′ ο Ζαρίδας πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ & το Τέταρτο για τον Πορταϊκό, κάνοντας το 4-1, που έμελλε να είναι & το τελικό σκορ του αγώνα.

Από κει & έπειτα, δόθηκαν άλλες δύο πολύ καλές ευκαιρίες στην ομάδα της Πύλης για γκολ, με τους Γ. Βαγενά στο 59′ & τον Κωνσταντούλα στο 68′.

Στο 79′ & στο 85′, δύο πολύ καλές αποκρούσεις του κήπερ Πατέρα…

Προπονητές: Βησσάρης Τσιονάρας(Πορταϊκός), Δημ. Ρούσσας(Φαρκαδόνα)

Διαιτητής: Μανασής, βοηθοί: Αλεξόπουλος, Μουστάκας

(***Στιγμιαίο τεχνικό λάθος στο δεύτερο γκολ του Ν. Ζαρίδα, προκαλεί θόλωση της εικόνας)

 

IMG_0263 IMG_0267 IMG_0268 IMG_0276 IMG_0283 IMG_0296 IMG_0352 IMG_0362 IMG_0364 IMG_0366 IMG_0374 IMG_0384

 

 

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Σε υψηλό επίπεδο η εκπαίδευση των ειδικευόμενων Γενικών Ιατρών στο Ν. Τρικάλων…

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου Γενικής/Οικο…