odigos

Άλλη μια αψυχολόγητη ενέργεια του Δημάρχου Πύλης κ. Κ. Μαράβα η οποία «καπελώνει» τους Αντιδημάρχους του & το στενό του επιτελείο, μιας & κατά την χθεσινή του συνάντηση-σύσκεψη με τον Γενικό Γραμματέα Πρόνοιας κ. Δημ. Καρέλλα, προτίμησε να παραστεί σε αυτή ο προσωπικός του οδηγός, κάτι που δηλώνεται & από την φωτό, αντί ένας εκ των Αντιδημάρχων του με σχετικό επί του θέματος χαρτοφυλάκιο, για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, όπως είναι το ζήτημα των αποζημιώσεων των πλημμυροπαθών του Βαλομανδρίου, αλλά & για άλλα σημαντικά ζητήματα που αφορούν στον Δήμο & τέθηκαν χθες στο τραπέζι.

Ενέργεια που προκάλεσε για άλλη μια φορά έντονη δυσφορία στις τάξεις των στελεχών της δημοτικής ομάδας του Δημάρχου, μιας & κάτι τέτοιο δεν συνέβη πρώτη φορά, αλλά έγκειται στην προσφιλή του συνήθεια να περιβάλλεται από εξωθεσμικούς φίλους, παρά από θεσμοθετημένους συνεργάτες!

Φανταστείτε τώρα λέει… ο Τσίπρας στο επόμενο Eurogroup να προτιμήσει αντί του Τσακαλώτου, τον προσωπικό του Γυμναστή επειδή είναι καλός στη Μπιρίμπα!

odigos V

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Κώστας Σκρέκας στα εγκαίνια του Ε65: «Ένα οραματικό έργο για τη Δυτική Θεσσαλία παίρνει σάρκα και οστά»

Παραδόθηκε σήμερα το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας …