Zaxos (2)

 

Το δεύτερό τους παιδάκι βάφτισαν χθες Κυριακή 26 Ιουλίου, ο γνωστός κτηνίατρος της Φήκης και δημ. σύμβουλος Θέμης Ζάχος με τη σύζυγό Λίτσα, προσθέτοντας & επισήμως ένα ακόμη αγγελούδι στον στενό οικογενειακό κύκλο, διπλώνοντας την ευτυχία τους!

Το ιερό μυστήριο της βάπτισης, ετελέσθη στον Ι. Ναό του Αγ. Νικολάου Φήκης, υπό του π. Γεωρ. Τασούλα.

Η γλυκύτατη δεσποινιδούλα, πήρε το πρώτο της μπανάκι βουτώντας στα ζεστά νερά της κολυμπήθρας, προσπαθώντας να αλιεύσει το όνομά της, κάτι στο οποίο όμως την βοήθησε η περιχαρής νονά της Έφη Δημητριάδου – Σταμπέρνα, ανασύροντας & χαρίζοντάς της το δικό της όνομα ΒΑΣΙΛΙΚΗ!!!, με το οποίο από τούδε & στο εξής θα κάνει γνωστή την παρουσία της σε φίλους, γνωστούς  & συγγενείς.

Με το πέρας του μυστηρίου, η τετραμελής πλέον οικογένεια Θέμη & Λίτσας Ζάχου, μετά της νεοφώτιστης Βασιλικής, δεξιώθηκε τους εκλεκτούς φίλους & συγγενείς, σε γνωστή οικογενειακή ταβέρνα της Φήκης, όπου, έλαβε χώρα ένα όμορφο γλέντι με πολύ κέφι, που κράτησε έως αργά!!!

Η Δ/κή Αρχή του PyliNews.gr, εύχεται στους πανευτυχείς γονείς, για το νέο τους αγγελούδι, να είναι καλότυχο & ό,τι πιο όμορφο να το συνοδεύει σε έναν μακρόσυρτο & ευτυχή βίο!

Zaxos (1)

Zaxos (3)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Ευχές της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφίας Ζαχαράκη

Download the PDF file . …