Αρχική  copy

Από σήμερα Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 και επίσημα νέος εφημέριος & Αρχιερατικός Επίτροπος Πύλης, ο πατήρ Δημήτριος Κατσαρός, όπου στον Ι.Ν.  του Αγ. Βησσαρίωνα Πύλης  τελέσθηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία & υποδοχή του τιμίου λειψάνου του Αγ. Λουκά του Ιατρού του Ρώσου.

Ο πατήρ Λάζαρος Σταυραντώνης, φανερά συγκινημένος, κατά την παρουσίαση του νέου εφημέριου  & Αρχιερατικού Επιτρόπου περιφέρειας Πύλης, πατήρ Δημητρίου Κατσαρού, είπε πως είναι ευχαριστημένος που εν ζωή ο ίδιος υποδέχεται τον «αντικαταστάτη» του & ευχαρίστησε γι’ αυτό τον Θεό. Συνεχίζοντας είπε πως ο Μητροπολίτης έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή στο πρόσωπο του πατήρ Δημητρίου, που διαθέτει όλα τα «φόντα», όχι μόνο να αντικαταστήσει επάξια τον ίδιο, αλλά &  να διπλασιάσει &  τριπλασιάσει τους πιστούς που προσέρχονται στον Οίκο του Θεού.

Τελειώνοντας, ευχαρίστησε όλους εκείνους οι οποίοι  στάθηκαν δίπλα του & ο καθένας τους,  βοήθησε από το μετερίζι του, με οποιονδήποτε τρόπο.

Ο πατήρ Δημήτριος κατά την ομιλία του, εξήρε το θεάρεστον έργο του προκατόχου του, ζητώντας του να συνεχίσει να προσφέρει τις «υπηρεσίες» του, στον Θεό & στους πιστούς.

Συνεχίζοντας την ομιλία του ο πατήρ Δημήτριος είπε , πως η σημερινή είναι μια ειδική ημέρα γι’ αυτόν, αφού από σήμερα λογίζεται & επίσημα ως νέος εφημέριος της ενορίας της Πύλης. Μία πόλη με ιστορία & ανθρώπους εργατικούς & υπομονετικούς.  «Έρχομαι (είπε χαρακτηριστικά) να συνεχίσω ένα έργο, που είναι δοσμένο από το Θεό, έργο προς τους συνανθρώπους, που έχει εδραιώσει  με γερά «θεμέλια» ο πατήρ Λάζαρος Σταυραντώνης».

Κατά την σημερινή ημέρα, από  πλευράς  Δήμου παρέστησαν ο Αντ/ρχος Παιδείας κ. Άρης Τζάνης, ο Αντ/ρχος Καθαριότητας κ. Παύλος Μπόμπορας, καθώς & η Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κα Μαρίνα Πανάγου.

Από τις πολιτικές Αρχές του τόπου παρόντες, ο κ. Κων/νος Σκρέκας βουλευτής της Ν. Δημοκρατίας & ο κ. Ηλίας Βλαχογιάννης πολιτευτής με την Ν. Δημοκρατία. Παρών & ο τοπ. Σύμβουλος της Τ.Κ. Γόμφων κ. Αθανάσιος Κιάφας.

 

[huge_it_slider id=»13″]
Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

“Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων Χρήστος Παπανικολάου – Σοφία Σακοράφα”:  Οφειλόμενη τιμή

“Ο Χρήστος Παπανικολάου και η Σοφία Σακοράφα, θα είναι για πάντα, τα μόνιμα φωτεινά παραδε…