limni 3

Καθαρές πλέον οι κεντρικές οδικές αρτηρίες στο Δήμο Πύλης & σε όλο το Νομό, ωστόσο πάρα πολλά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί εντός των οικισμών, καθώς το στρώμα του πάγου που είναι γύρω στα τρία εκατοστά, τους έχουν καταστήσει στην κυριολεξία «παγοδρόμια», κάνοντας τη ζωή όλων μας δύσκολη.

Πάρα πολλά είναι & τα περιστατικά που αυτοκίνητα έχουν βγει εκτός πορείας, ευτυχώς όμως μέχρι τώρα να μην έχουν αναφερθεί τραυματισμοί των επιβαινόντων, με «κέρασμα» της «Αριάδνης» μόνο υλικές ζημιές.

Τραυματισμοί & μάλιστα αρκετοί, έχουν συμβεί σε πεζούς, που προσπαθώντας να κάνουν απλά καθημερινά πράγματα, τα γλιστρίματα στον πάγο να ήταν αναπόφευκτα, αλλά & δυσάρεστα, με αναφορές για κατάγματα σε χέρια, πόδια & λεκάνη.

Από το μείον των τελευταίων ημερών, πάγωσε & η λιμνούλα του Αγίου Βησσαρίωνα, η οποία καλύφτηκε από παχύ στρώμα πάγου, που μπορεί κάποιος να περπατήσει άνετα πάνω του. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να το δοκιμάσει στη συγκεκριμένη, γραφική λιμνούλα, αλλά ούτε & σε κάτι παρόμοιο, γιατί το κακό, δεν αργεί να συμβεί.

Τα μηχανήματα του Δήμου συνεχίζουν το έργο τους με εκχιονισμούς, αλλά & ρίψη αλατιού, ενώ ξεκίνησε & ο αποχιονισμός των αύλειων χώρων των σχολείων, ώστε την Δευτέρα & αν ο καιρός το επιστρέψει, να ξεκινήσει η λειτουργία τους.

Τα τελευταία νέα για τον καιρό στην περιοχή μας κάνουν λόγο για σήμερα Σάββατο & αύριο Κυριακή για νεφώσεις & βροχές, ενώ Δευτέρα & Τρίτη, υπάρχει πρόβλεψη για χιονόπτωση, που όλοι πλέον, απευχόμαστε.

kairos

 

kroustala 2 kroustala 3 kroustala 4 limnh 2 limni 1

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Γιορτάζει & πανηγυρίζει ο ΙΝ Αγ. Χριστοφόρου Λυγαριάς

Γιορτάζει & πανηγυρίζει ο ΙΝ Αγ. Χριστοφόρου Λυγαριάς, στον οποίο σήμερα το απόγευμα σ…