Syllogos gynaikwn Trikalwn

Ο Σύλλογος  Γυναικών  Τρικάλων απευθύνει  κάλεσμα στις γυναίκες της περιοχής να συμμετέχουν μαζικά την Κυριακή 13 Μάη  στην πανθεσσαλική πορεία ειρήνης που οργανώνουν την Κυριακή 13 Μάη, στη Λάρισα, οι Γραμματείες Λάρισας, Βόλου, Τρικάλων και Καρδίτσας της ΕΕΔΥΕ, που θα ξεκινήσει στις 11 π.μ. από την πλατεία Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ) και θα τερματίσει στην 1η Στρατιά. Θα υπάρξει καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ενώ ψήφισμα θα επιδοθεί τόσο στο Αρχηγείο του ΑΤΑ όσο και στην 1η Στρατιά.

Η κινητοποίηση γίνεται στα πλαίσια της  Πανελλαδικής Μέρας Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης.

Καλούμε τις γυναίκες να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας σ’ όλους τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και τους ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς που ματοκυλούν τους λαούς για τα συμφέροντά των μονοπωλιακών ομίλων.

Οι δρόμοι του πετρελαίου είναι βαμμένοι με αίμα. Αφγανιστάν, Ιράκ, Παλαιστίνη, Συρία, Λίβανος, Λιβύη στενάζουν από την ιμπεριαλιστική μπότα. Τα Βαλκάνια στο μάτι του κυκλώνα.

Εμείς οι γυναίκες της ΟΓΕ σηκώνουμε ψηλά τη σημαία του αγώνα ενάντια στους ιμπεριαλιστές που βομβαρδίζουν τα πάντα στη ζωή μας.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

  • Όχι στην ελληνική υποστήριξη στις δολοφονικές επιχειρήσεις των ιμπεριαλιστών ενάντια στο λαό της Συρίας και αλλού.
  • Να κλείσουν ΤΩΡΑ η βάση της Σούδας και όλες οι ξένες στρατιωτικές βάσεις και στρατηγεία.
  • Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο, τη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια.
  • Καμιά συμμετοχή στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις – Επιστροφή όλων των στρατιωτικών από τις ευρωΝΑΤΟικές αποστολές στο εξωτερικό.
  • Καμιά αλλαγή των συνόρων και των συνθηκών που τα καθορίζουν.
  • Όχι στις πολεμικές δαπάνες για τις ανάγκες του ΝΑΤΟ.
  • Αποδέσμευση από ΕΕ – ΝΑΤΟ, με το λαό νοικοκύρη στον τόπο του.

 

Η αναχώρηση θα γίνει την Κυριακή 9:45 από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κωστάρα) με λεοφωρεία που δρομολογεί η Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων.

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Αγ. Βησσαρίωνας: «Εφυγε» από τη ζωή η Τριανταφυλλιά Κράλλη

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και θεία ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΚΡΑΛΛΗ ΕΤΩΝ 89 Θανούσα κηδε…