nosileytes

AΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ

Καλούμε τους  Νοσηλευτές και Νοσηλεύτριες, να εμπιστευτούν  και να στηρίξουν τους υποψήφιους της AΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΏΝ-Α.Σ.Ν.(που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ Υγείας-Πρόνοιας)

Σήμερα 3 Νοέμβρη πραγματοποιούνται οι εκλογές της Ε.Ν.Ε. για να εκλέξουμε τη νέα διοίκηση του 4ου περιφερειακού τμήματος και αντιπροσώπους για τη πανελλαδική συνέλευση της ΕΝΕ.

Οι  εκλογές θα πραγματοποιηθούν στα Νοσοκομεία Γ.Νοσοκομείο Τρικάλων- Πανεπ/κό Γ. Νοσοκομείο Λάρισας-Γ.Νοσοκομείο Βόλου και από τις  11π.μ. ως τις 5.00μ.μ.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

  • Μαζικές προσλήψεις μόνιμου νοσηλευτικού προσωπικού. Να μονιμοποιηθούν όλοι οι επικουρικοί – συμβασιούχοι χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Μέτρα προστασίας των ανέργων. Όχι στην απλήρωτη δουλειά!
  • Ενιαία Ανώτατη Νοσηλευτική Εκπαίδευση, στα πλαίσια ενός αποκλειστικά δημόσιου δωρεάν συστήματος Παιδείας.
  • Να καλυφθούν όλες οι μισθολογικές απώλειες από το 2009 μέχρι σήμερα, στον δημόσιο τομέα, κανένας μισθός κάτω από 751€ στον ιδιωτικού τομέα, κλαδική ΣΣΕ.
  • Να καλυφθούν οι απώλειες στις συντάξεις από το 2009 μέχρι σήμερα. Να επαναχορηγηθούν στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα ο 13ος -14ος μισθός, η 13η και 14η σύνταξη.
  • Επαναφορά των οικογενειακών και άλλων κλαδικών επιδομάτων που έχουν καταργηθεί. Επαναφορά των 7:30 ωρών εργασίας στο δημόσιο τομέα. Κατάργηση των διπλοβαρδειών, των ελαστικών ωραρίων. 6ωρο, 5θήμερο 30ωρο και έως μια νυκτερινή βάρδια την εβδομάδα. Όχι στη διευθέτηση του χρόνου εργασίας.
  • Ένταξη των νοσηλευτών στα ΒΑΕ, στο δημόσιο τομέα υγείας – πρόνοιας. Σύνταξη στα 50 για τις γυναίκες και στα 55 για τους άνδρες. Μέτρα προστασίας της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων.
  • Πλήρης, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και υπηρεσίες προληπτικού ελέγχου σε όλους, χωρίς περικοπές, πλαφόν και πληρωμές. Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και όλων των φοροληστρικών νόμων. Κατάργηση του ΦΠΑ στις υπηρεσίες υγείας, φάρμακα και σε όλα τα βασικά είδη λαϊκής κατανάλωσης.

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΣΤΟ 4Ο Π.ΤΜΗΜΑ

 

  1. ΕΠΙΦΑΝΕΙΟΥ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ(ΦΩΝΗ) Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ  Κ.Υ. ΑΡΓΑΛΑΣΤΗΣ.
  2. ΖΗΣΟΠΟΥΠΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ(ΣΑΚΗΣ) Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ ΙΔΙΩ. ΤΟΜΕΑ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
  3. ΚΟΝΤΟΣ ΘΕΟΤΟΚΗΣ  Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ Γ.Ν. Κ.Υ ΚΥΜΗΣ (ΤΜΗΜΑ Μ.Τ.ΝΕΦΟΥ)
  4. ΜΠΑΚΑΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  Τ.Ε.  ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ Γ.Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ(ΤΜΗΜΑ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ)
  5. ΜΠΕΛΕΦΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ  ΙΔΙΩΤ. ΤΟΜΕΑ  Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ
  6. ΤΡΙΚΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ  Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ   ΑΝΕΡΓΗ   Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ.
  7. ΤΣΑΜΠΟΥΛΗ ΜΑΡΙΝΝΑ  Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ  Π.Γ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ (ΤΜΗΜΑ  Ε.Ι.)
Load More Related Articles
Load More In Υγεία
Comments are closed.

Check Also

Σε υψηλό επίπεδο η εκπαίδευση των ειδικευόμενων Γενικών Ιατρών στο Ν. Τρικάλων…

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου Γενικής/Οικο…