Arxiki

Με διάθεση & έντονο «θυμό» έκανε ποδαρικό η νέα επιδείνωση του καιρού επ’ ονόματι «Υπατία», φέρνοντας έντονες χιονοπτώσεις όχι μόνο στα ορεινά, αλλά & στα πεδινά τμήματα του Δ. Πύλης & σε όλο το Νομό!

Η χιονόπτωση ξεκίνησε στα πεδινά από τις 9:00 περίπου το πρωί & έως αυτή τη στιγμή συνεχίζεται με έντονο & αμείωτο ρυθμό, με το ύψος του νέου χιονιού να έχει ξεπεράσει σε αρκετές πεδινές Τ.Κ.  τους 7 πόντους, ενώ στα ορεινά τμήματα, Νεραϊδοχώρι & Στουρναραίικα, τους 15 πόντους.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο, ότι η χιονόπτωση θα συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό & το επόμενο οχτάωρο, ενώ από αύριο θα υπάρξει ύφεση.

Όσον αφορά την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, ήδη από το πρωί η Π.Ε. Τρικάλων, υπό τον συντονισμό του Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρ. Μιχαλάκη, επιχειρεί από τις πρώτες πρωινές ώρες σε όλο το εθνικό & επαρχιακό δίκτυο της αρμοδιότητάς της, ρίχνοντας στη μάχη όλο το στόλο της (60 μηχανήματα), με αποχιονισμούς & ρίψεις αλατιού.

Η κατάσταση στο εθνικό δίκτυο είναι καλή, στο επαρχιακό οι δρόμοι είναι ανοιχτοί, με απαραίτητες όμως τις αντιολισθητικές αλυσίδες από την Πύλη & προς τα πάνω.

Ο Δ. Πύλης τώρα από την πλευρά του & υπό τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Πολ. Προστασίας κ. Σωτ. Αγγέλη, επιχειρεί από το πρωί με όσα δικά του μέσα διαθέτει & με επιπλέον ναυλωμένα, συνολικά 32 μηχανήματα, σε ορεινό & πεδινό κομμάτι, ενώ παράλληλα γίνονται & ρίψεις αλατιού.

Προς το παρόν δεν έγιναν γνωστά κάποια προβλήματα, όσον αφορά την προσπελασιμότητα των δρόμων, ούτε προβλήματα στην ύδρευση & το ηλεκτρικό.

(Βίντεο:Sa-Kal)

Pialeia

Pialeia 2

Pialeia 4

Pialeia 5

Pialeia 6

Pialeia 7

Xioni Ypatia 9-1-19 (1)

Xioni Ypatia 9-1-19 (3)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Τρεις αθλητές του ΑΠΣ ΤΡΙΚΑΛΑ, σε προετοιμασία με την Εθνική, ενόψει του Πανευρωπαϊκού

Τρεις αθλητές του ΑΠΣ ΤΡΙΚΑΛΑ κλήθηκαν σε προετοιμασία με την Εθνική ομάδα, ενόψει του Παν…