arxiki

Καταχειροκροτήθηκαν συντελεστές & ηθοποιοί της θεατρικής ομάδας «Χύτρα», για το «η ωμάδα πέζη Μποστ«, χθες στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης, από τον λιγοστό είναι αλήθεια κόσμο, που παραβρέθηκε & παρακολούθησε την παράσταση.

Τα δύο μονόπρακτα που ανέβηκαν χθες, είναι παρμένα από διηγήματα του Μποστ, τα οποία η κα Ελένη Παπουτσή διασκεύσε σε πρόζα & παρουσίασε με την ομάδα της με μοναδικό τρόπο.

Στο πρώτο με τίτλο «Το επάγγελμα της μητρός μου», γινόταν αναφορά σε ένα επάγγελμα, αυτό της πόρνης, το οποίο απομυθοποιείται, την ώρα που περνάει το κατώφλι του σπιτιού μας, με όλα τα επακόλουθα το οποίο αυτό συνεπάγεται.

Στο δεύτερο & με τίτλο «Το σενάριο», ο θεατής καλείτο να δει μέσα από την οπτική του Μποστ, με τι; κριτήρια στην εποχή του , δηλαδή, τέλη δεκαετίας του ’50 με αρχές του ’60, ένα σενάριο μπορούσε να γίνει κινηματογραφική ταινία. Εποχή όπου τα βουκολικά δράματα μεσουρανούσαν σεναριογραφικά.

Μεταξύ των λίγων θεατών που εκτίμησαν το γεγονός & προσέτρεξαν να παρακολουθήσουν την παράσταση, βρέθηκαν ο Αντ/ρχος κ. Άρης Τζάνης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Πύλης κ. Αθ. Γιαννοτάκης, ο Αντ/ρχος κ. Κ. Μπαλατσούκας, ο Πρόεδρος της ΚΟΙΔΕΚΑΠ κ. Χρ. Νάκος, η γραμματέας του ιδιαίτερου γραφείου του Δημάρχου κ. Μάνη Γιαννοτάκη, ο δημ. σύμβουλος κ. Θαν Κωστάκης, η πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης Μαρίνα Πανάγου, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πιαλείας κ. Δημ. Παπαγιαννόπουλος & ο κ. Γ. Γώγος.

 

 

dscn6836-copy dscn6838-copy dscn6839-copy dscn6841-copy dscn6842-copy dscn6845-copy dscn6846-copy dscn6848-copy dscn6849-copy dscn6851-copy dscn6854-copy

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…