melina

Η συνδημότισσά μας,  Θεανώ-Μελίνα Βαμπούλα από τη Φιλύρα, έκανε σήμερα το όνειρό της πραγματικότητα, πετυχαίνοντας στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου.

Η 23χρονη Μελίνα, κόρη του γνωστού επιχειρηματία Χρήστου Βαμπούλα, είδε σήμερα το όνομά της αναρτημένο στους πίνακες επιτυχόντων της Ανωτέρας Σχολής Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου, με την χαρά της να μην περιγράφεται & το όνειρό της να γίνεται τελικά πραγματικότητα, αρχίζοντας τα μαθήματα από την ερχόμενη κιόλας Δευτέρα.

Η Μελίνα είναι & φοιτήτρια, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στο τμήμα Marketing & Διοίκησης κι όπως μας δήλωσε η ίδια, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της, θα συνεχίσει τις σπουδές της, παράλληλα με τις σπουδές στη Δραματική Σχολή.

Η  υποκριτική όμως, όπως μας είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν μια προσωπική ανάγκη. Μια προσωπική αναζήτηση, που έπρεπε να κυρωθεί».

Η Δ/ική Αρχή του PyliNews  εύχεται στην ταλαντούχα Θεανώ-Μελίνα, συγχαρητήρια, καλές σπουδές & το όνειρό της να ευοδωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!
 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…