Arxiki

Η ομάδα της Πηγής ήταν αυτή που αναδείχθηκε νικήτρια σήμερα με 3-2 επί της Λυγαριάς, στο σημερινό μεγάλο ντέρμπι της 30ής αγωνιστικής, για το πρωτάθλημα της Α’1 ΕΠΣΤ του Β’ ομίλου.

Ένα καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές, με την Λυγαριά να παίρνει από πολύ νωρίς «κεφάλι» στο σκορ, όταν ο Κούζας στο 3′, με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έγραψε το 0-1, σκορπώντας την ψυχρολουσία στις τάξεις της Πηγής. Στη συνέχεια η Πηγή είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, καθ’ ό,τι & γηπεδούχος, αλλά η χλιαρή αυτή υπεροχή, σκόνταφτε στην καλά οργανωμένη & πολυπρόσωπη άμυνα του»Απόλλωνα».

Στο 13′ σουτ του Ντάσιου, οι της Πηγής είδαν την μπάλα να φεύγει άουτ, όπως & στο 19′ σε σουτ του Μαντζιώρου. Στο 37′ ο Κούζας με απευθείας χτύπημα φάουλ, καρδιοχτύπησε για άλλη μια φορά τους γηπεδούχους. Και χρειάστηκαν 31′ λεπτά παιχνιδιού για την Πηγή, από την ώρα που έμεινε πίσω στο σκορ, για να φτάσει στην ισοφάριση με τον Ξαγαρά στο 34′, όταν αυτός πλάσαρε, από πλάγια θέση κι ενώ η μπάλα βρισκόταν στον αέρα, για να κάνει το 1-1.

Στο 39′, ο Παππάς μπλοκάρει τη μπάλα, ύστερα από σουτ του Κακάβα.

Στο 42′, ο Σβάνας για την Λυγαριά στέλνει μετά από σουτ την μπάλα εκτός εστίας & στο 44′ άλλο ένα σουτ του Κακάβα καταλήγει άουτ, για κλείσει το ημίχρονο με τις δυο ομάδες να είναι ισόπαλες με 1-1.

Στην επιστροφή για το δεύτερο & με το «Καλημέρα» η Λυγαριά αιφνιδιάζει ξανά την Πηγή, πετυχαίνοντας το δεύτερό της τέρμα με τον Σβάνα στο 48′ με κεφαλιά λόμπα. Στο 53′ με τον Μαντζιώρο & στο 56′ με τον Ξαγαρά η Πηγή χάνει ακόμη δυο καλές ευκαιρίες για ισοφάριση. Και ήταν στο 63′ που η Πηγή φέρνει ξανά το παιχνίδι στα ίσια με τον Γιαννακόπουλο, ύστερα από μακρινό σουτ του τελευταίου αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή του Παππά, όταν η μπάλα αναπηδώντας μπροστά του τον ξεγέλασε.

Από το 74′ & μετά η Πηγή έπαιζε με δέκα παίχτες, μετά από αποβολή με δεύτερη κίτρινη, για εξύβριση προς τον ρεφ Κοντίνο.

Στο 69′ γκολ του Ντάσιου ακυρώθηκε ως οφ σάιτ μετά από υπόδειξη του βοηθού Νταλούκα. Κι ενώ όλοι περίμεναν πως το 2-2 θα ήταν & το τελικό σκορ, ο Ντάσιος όμως είχε άλλη γνώμη & στο 88′ με δυνατό σουτ, κεραυνοβόλησε τα δίχτυα του «Απόλλωνα», με τον κήπερ Παππά ανήμπορο να αντιδράσει & η Πηγή έτσι να παίρνει τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς της νίκης, φερνοντάς την ακόμη πιο κοντά στο στόχο της…την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Προπονητές: Γιάννης Κέφος, για την Πηγή…Δημήτρης Σαργιώτης, για την Λυγαριά.

Διαιτητής: Κοντίνος, Βοηθοί: Νταλούκας-Τζάνης.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Επίδομα ανεργίας: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να το λάβουν οι δικαιούχοι

Για να πάρει ένας ασφαλισμένος επίδομα ανεργίας από τη ΔΥΠΑ χρειάζεται να έχει απολυθεί απ…