Κυνηγ Σύλλογος  Αρχική 1 copy

Τζήμας Αλέκος  copy Του Αλέξανδρου Τζήμα.

Έγκριση απολογισμού οικονομικού  έτους 2015 —   Έγκριση  προϋπολογισμού 2016

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 και ώρα 11π.μ. η Ετήσια Γενική Τακτική Συνέλευση του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης στο  ουζερί –ψησταριά «Ο ΜΑΚΗΣ» στην Πύλη, με θέματα συζήτησης τα εξής.

Έγκριση απολογισμού Οικονομικού έτους 2015.   Έγκριση  προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016.

Στην εισήγηση του ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτριος  Λαμπρογεώργος  ανάφερε τα κάτωθι.

«Αγαπητοί συνάδελφοι για μια φορά ακόμα σας ευχαριστούμε για την σημερινή σας παρουσία, αν και δεν έχουμε μεγάλη συμμετοχή αλλά οι υποχρεώσεις που έχουν όλοι οι αποστάσεις έπαιξαν τον ρόλο τους. Η σημερινή μας Συνέλευση έχει σκοπό την  έγκριση του απολογισμού του έτους 2015 και του προϋπολογισμού 2016, παράλληλα ευχαριστούμε και τον εκπρόσωπο του Δασαρχείου Τρικάλων  κ. Παπά για την συνεργασία που έχουμε με την παραπάνω Υπηρεσία».

Κατόπιν έθεσε σε ψήφιση από την Συνέλευση των μελών την έγκριση των θεμάτων που ήταν ο απολογισμός και ο προϋπολογισμός των οικ. ετών 2015-2016 και τα οποία εγκρίθηκαν ομόφωνα.

Στην συνέχεια δόθηκε ο λόγος στον κ. Παπά εκπρόσωπο του Δασαρχείου Τρικάλων ο  οποίος ξεκίνησε την ομιλία του χαιρετίζοντας την Συνέλευση, λέγοντας ότι: «Σήμερα θα θέλαμε μεγαλύτερη συμμετοχή των μελών όπως είπε και ο Πρόεδρος σας, γιατί  είναι καλό για τον Σύλλογο και μια ηθική ικανοποίηση για τους ανθρώπους που συμμετέχουν στο Δ.Σ.» Τελειώνοντας ο κ. Παπάς τόνισε ότι η Υπηρεσία μας θα είναι αρωγός στις προσπάθειές σας.

Σε παρέμβασή του ο Πρόεδρος ανέφερε: «Ο Σύλλογός  μας θα προβεί στην δημιουργία δικού του  Κλωβού, σε περιοχή της Λυγαριάς Τ.Κ. του Δήμου Πύλης που μας παραχώρησε ο Δήμος με απόφαση του Δ.Σ. Πύλης.  Επίσης στο θέμα αυτό έχουμε την αγαστή συνεργασία με το Δασαρχείο Τρικάλων».

Ακολούθησαν τοποθετήσεις και προτάσεις  από τα μέλη της Συνέλευσης αλλά και από τα μέλη του Δ.Σ. του Κ.Σ. Πύλης, όπως από τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου κ. Στυλιανό Παπασπύρου, του Γραμματέα κ. Γεωργίου Σταρίδα  και από  το μέλος του Δ.Σ. κ. Βασίλειο Χαντζιάρα.

Κυνηγοί colaz 1

Κυνηγοί colaz 2

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…