valomandri

Τον Δήμαρχο κ. Κων/νο Μαράβα επισκέφθηκε, σήμερα Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στο γραφείο του η Επιτροπή Αποκατάστασης Πληγέντων Βαλομανδρίου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Δημοσθένη Μάντζαρη, το μέλος κ, Γεώργιο Τσανάκα και την  παρουσία της Προϊσταμένης την Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Πύλης κ. Φανής Μαρκαντά, προκειμένου να ευχαριστήσουν  τον Δήμαρχο  για την καλή εκτέλεση της οικονομικής βοήθειας των πληγέντων του Βαλομανδρίου, και την πίεση που ασκήθηκε από πλευράς Δήμου προς την Κεντρική Εξουσία, για την γρήγορη και αποτελεσματική έκβαση του αποτελέσματος.

Από την μεριά του ο Πρόεδρος της Επιτροπής  κ. Μάντζαρης  ευχαρίστησε τον Δήμαρχο αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η Δημοτική Αρχή είχε «Αρχή-Μέση και Τέλος».

Ήταν παρούσα από την πρώτη στιγμή με συνεχείς παρεμβάσεις όπου χρειαζόταν, έχοντας παράλληλα αμέριστη την υποστήριξη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και την Υπηρεσία Καθαριότητας, πάνω από ένα μήνα.

Επίσης ο κ.  Μάντζαρης τόνισε την αποτελεσματικότητα που είχε η όλη προσπάθεια με την αποστολή εγγράφων, και την επιτυχή έκβαση, με τα γρήγορα αποτελέσματα που έφερε.

Τόσο ο κ. Μαράβας όσο και η κ. Μαρκαντά διαβεβαίωσαν ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει αποδοθεί το ποσό στους δικαιούχους, δεσμευόμενοι ότι οι Βαλομανδρίτες  θα κάνουν Χριστούγεννα με χρήματα.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Εισηγήτρια η Κ. Παπακώστα στην πιο εμβληματική δικαστική μεταρρύθμιση που αναβαθμίζει και το Ειρηνοδικείο Καλαμπάκας(βίντεο)

Στην Ολομέλεια της Βουλής εισήχθη προς συζήτηση το εμβληματικό νομοσχέδιο του Υπουργείου Δ…