Τελικός Αρχική  copy

Sakis Του Σάκη Γιώτα.

Η ομάδα της Δήμητρας  αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, μετά από τη νίκη της με 2 – 0 του Α.Ο.Τ., προχθές Πέμπτη 21 Απριλίου στο Εθνικό Στάδιο των Τρικάλων.

Τα παιδιά των Ν. Γιαγιάκου & Απ. Γκαραγκάνη, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν, κατάφεραν στο 2ο ημίχρονο να πάρουν την πολυπόθητη νίκη, που τους οδήγησε στον «θρόνο» του πρωταθλητή.

Οι παίχτες του Γ. Σαργιώτη, αν και παρουσίασαν ένα ομοιογενές & καλοδουλεμένο σύνολο, κάτι που φάνηκε σε όλη την πορεία του πρωταθλήματος, δεν μπόρεσαν να λυγίσουν την αντίπαλό τους.

Πάντως ο προχθεσινός αγώνας ήταν μια γιορτή του ποδοσφαίρου & όλα τα παιδιά παρουσιάζοντας ποιοτικό ποδόσφαιρο, κατάφεραν να ενθουσιάσουν τους πολυπληθείς θεατές που βρέθηκαν στο Στάδιο την Πέμπτη & καταχειροκροτήθηκαν.

Για τις δύο ομάδες η «δουλειά» δεν τέλειωσε, αφού από μεθαύριο Μεγ. Δευτέρα ξεκινούν τα τουρνουά στα οποία θα συμμετέχουν, παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο.

Από Μεγ. Δευτέρα έως & Μεγ. Τετάρτη το 1ο πρώτο απ΄τα τουρνουά στις  εγκαταστάσεις της Δήμητρας στην «Μπαλκούρα», ενώ από 2 έως 5 Μαϊου, το 2ο μεγάλο τουρνουά που διοργανώνει ο Α.Ο.Τ. στις εγκαταστάσεις του στο γήπεδο Κηπακίου.

Δήμητρα copy
Η ομάδα της «Δήμητρας»
ΑΟΤ copy
Η ομάδα του Α.Ο.Τ.

Κερκίδα copy

Βαγγέλης copy

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Κατανυκτική απόδοση των ύμνων της Μ. Εβδομάδας σε εκδήλωση στα Τρίκαλα

Τους ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας έψαλαν ιεροψάλτες στα Τρίκαλα το βράδυ της Παρασκευής 26…