Dhm kalampakas

Μαχιά Βάσω 2 Επιμέλεια: Βασιλική Μαχιά

Χθες καταλάβαμε ότι οι πρόσφυγες τελικά υπάρχουν.

Με μεγάλη μας λύπη και τεράστια απογοήτευση διαπιστώσαμε την πλήρη ανικανότητα της Περιφερειακής και Δημοτικής Αρχής να συμβάλλουν στη διαχείριση του τεράστιου προβλήματος που λέγεται προσφυγικό.

Με δικαιολογίες του τύπου «δεν είχαμε καμία ενημέρωση» αρνήθηκαν να πράξουν αυτό που όφειλαν.

Η Περιφερειακή Διοίκηση Θεσσαλίας και η Δημοτική Αρχή Καλαμπάκας οφείλουν να γνωρίζουν ότι σε αυτή τη χώρα δεν γίνονται μόνο Βουλευτικές Εκλογές για την ανάδειξη κεντρικής Κυβέρνησης.

Γίνονται τόσο Περιφερειακές όσο και Δημοτικές Εκλογές με σκοπό την ανάθεση εξουσίας σε αυτές τις Αρχές έτσι ώστε να διαχειρίζονται τα προβλήματα του τόπου τους.

Πρόβλημα του τόπου τους δεν αποτελούν μόνο έργα τα οποία θα αναδείξουν την δυνατότητά τους να φωτογραφίζονται πάνω σε γέφυρες αλλά και η έκτακτη κατάσταση κρίσης. Εκεί θα αποδειχθούν η ικανότητα και τα αντανακλαστικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Οι αιρετοί της περιοχής μας όφειλαν και οφείλουν να εκπονήσουν συντονισμένο σχέδιο αντιμετώπισης της στέγασης και σίτισης των προσφύγων που μένουν- όσο μένουν-στην περιοχή μας εξασφαλίζοντάς τους ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης .

Αποδείχθηκε ότι τα αντανακλαστικά των πολιτών είναι πολύ καλύτερα από αυτά των αιρετών μας αφού μεμονωμένες δράσεις και παρεμβάσεις συμπολιτών μας αντικατέστησαν την ευθύνη και την δράση που έπρεπε να επιδείξουν οι περιφερειάρχες και οι δήμαρχοι.

Κάντε τώρα αυτό που θα έπρεπε να είχατε κάνει χθες, ξεπεράστε τον ξενοφοβικό και συντηρητικό εαυτό σας και να είστε βέβαιοι ότι εκτός από τα συντηρητικές ψήφους που σας στήριξαν και στις οποίες απευθύνεστε, θα βρεθούν αρωγοί στην προσπάθειά σας άλλοι άνθρωποι που χωρίς δισταγμούς δεν ψάχνουν καμία δικαιολογία να δείξουν αλληλεγγύη όταν πρόκειται για ανθρώπινες ψυχές.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΠΟΛΙΤΩΝ

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Ολοκληρώθηκε η παράδοση- παραλαβή & η συγκρότηση σε Σώμα του νέου ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Δ. Πύλης

Από το απερχόμενο ΔΣ του Εμπορικού Συυλόγου Πύλης, εξεδόθη η κάτωθι σχετική ανακοίνωση …