Arxiki Gomoi

Με λαμπρότητα και κατάνυξη άνθρωποι κάθε ηλικίας γιόρτασαν την Ανάσταση του Κυρίου σε όλες τις Τ.Κ. του Δήμου Πύλης. Από τις πεδινές περιοχές, έως τα ορεινά χωριά & τους οικισμούς αυτού, η μεγαλύτερη εορτή του Χριστιανισμού φθάνει στην κορύφωσή της, με το χαρμόσυνο μήνυμα της νίκης του Χριστού επί του θανάτου να πλημμυρίζει με ελπίδα τις ψυχές των πιστών.

Λέξη διαχρονική με μεγάλη δύναμη η «Ανάσταση», απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως θρησκείας, χρώματος, φυλής, γλώσσας.

Ένα μήνυμα προς την Ανθρωπότητα να μην ξεχάσει τις αξίες της και να παραμείνει στο φως, αφήνοντας στο σκοτάδι τη βία, το μίσος και τον φθόνο -συναισθήματα που υποβόσκουν κάτω από το πέπλο της οικονομικής κρίσης, που συνεχίζει να σκεπάζει όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά την Ευρώπη και πολλές περιοχές του πλανήτη.

Η Ανάσταση του Χριστού αποτελεί πανανθρώπινο μήνυμα υπέρβασης, χαράς και συλλογικότητας. Δίνει την ελπίδα ότι μετά την ανάβαση του Γολγοθά οι δυσκολίες σταματούν και μια νέα ημέρα ξεκινά, ένα καινούριο κεφάλαιο αρχίζει να γράφεται, στο οποίο ο άνθρωπος σηκώνεται από το έδαφος και συνεχίζει την πορεία του προς ένα καλύτερο αύριο.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

 

Gomoi 1 Gomoi 2 Gomoi 3 Gomoi 4 Gomoi 5 Gomoi 6 Gomoi 7 Gomoi 9 Gomoi 10 Gomoi 11 Gomoi 12 Gomoi 13 Gomoi 14 Gomoi 16 Gomoi 17 Gomoi 18 Gomoi 19

PIAELIA PIALEIA 1 PIALEIA 2 PIALEIA 3 PIALEIA 4 PIALEIA 5 PIALEIA 6 PIALEIA 7 PIALEIA 8 PIALEIA 9 PIALEIA 10 PIALEIA 11 PIALEIA 12

Pyli 1 Pyli 2 Pyli 3 Pyli 4

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Αποζημιώσεις 38 εκατ. ευρώ από τον ΕΛΓΑ για ζημιές φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου του 2023…

Αυγενάκης: Η κυβέρνηση με συνέπεια βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών Καταβάλλονται, σήμερα,…