Doulalas K

«Η θρησκεία μας θέλει την γιορτή της Γέννησης του Χριστού σαν την αφετηρία ενός νέου κόσμου,με κυρίαρχη αξία την αγάπη προς τον συνάνθρωπο.

Τα τελευταία χρόνια,οι Έλληνες γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα μέσα σε ένα ζοφερό περιβάλλον,σε μια καθημερινή προσπάθεια να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της σκληρής πραγματικότητας,στην οικονομική αλλά πολύ περισσότερο την ηθική κρίση και την όξυνση που αυτές επιφέρουν.

Γι’ αυτό,το μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου είναι σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ. Μας προτρέπει να χτίσουμε μέσα μας τη δική μας φάτνη.

Με αγάπη και αλτρουισμό, μας υπενθυμίζει οτι το προσωπικό καλό, συμπίπτει αναπόσπαστα με το καλό του συνανθρώπου μας, του συγγενή μας,του γείτονα μας, του συμπολίτη μας. Η λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν επικρατήσει πνεύμα ενότητας και αλληλεγγύης..

Τα φετινά Χριστούγεννα λοιπόν και η έλευση του νέου Έτους ας αποτελέσουν την αφετηρία για ένα κόσμο πιο Ανθρώπινο,πιο Δημιουργικό και πιο Ευτυχισμενο! Με αισιοδοξία,πίστη και αυτοπεποίθηση να σταθούμε όρθιοι στις δυσκολίες! Με αλληλεγγύη και πολύ όρεξη για δουλειά να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο «αύριο» για εμάς και τα παιδιά μας. Ένα «αύριο» που τόσο ανάγκη έχουμε και τόσο πολύ αξίζουμε!

Εύχομαι από καρδιάς να αλλάξουμε πορεία,να ζεστάνουμε με την αγάπη μας όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται προσοχή και φροντίδα. Πάντα με πράξεις, με μικρές ή μεγαλύτερες από το μετερίζι που μπορεί ο καθένας μας..πάντα δίπλα τους! Και να προσπαθήσουμε αυτές τις Άγιες ημέρες να ξαναβρούμε την Ανθρωπιά μέσα μας, αλλάζοντας πορεία οδεύοντας προς μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, αυτή του Ανθρώπου..!!!

Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα, γεμάτα Υγεία,  Δύναμη ψυχής και Προκοπή για όλους μας!!!»

Κωνσταντίνος Δούλαλας 

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δ. Πύλης

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Αγ. Βησσαρίωνας: «Εφυγε» από τη ζωή η Τριανταφυλλιά Κράλλη

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και θεία ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΚΡΑΛΛΗ ΕΤΩΝ 89 Θανούσα κηδε…