Vrsatsistas G Fiki

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και δημόσια, όλους όσοι με στήριξαν και με τίμησαν με την ψήφο τους στην προσπάθειά μου για την διεκδίκηση του προεδρικού θώκου της Τ.Κ. Φήκης, μέσα από έναν φιλότιμο και έντιμο αγώνα.

Δεσμεύομαι… απέναντι στους συγχωριανούς μου, ότι η εκλογή μου αυτή δεν θα με αλλάξει ως άνθρωπο, παραμένοντας ο ίδιος αυτούσιος και αναλλοίωτος άνθρωπος που γνωρίζετε έως σήμερα και όπως πάντα φιλότιμα και ανιδιοτελώς ήμουν στο πλάι του καθενός όταν μου ζητήθηκε, το ίδιο θα συνεχίσω και από την θέση ευθύνης που εσείς με τάξατε με την ψήφο σας! και δηλώνω ότι στην προσπάθειά μου αυτή, κανείς δεν περισσεύει και όλοι μαζί θα εργαστούμε ενωμένοι, σε πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης, για να οδηγήσουμε το χωριό μας την Φήκη εκεί που της αναλογεί.

Επίσης, θα ήθελα να συγχαρώ και τους συναγωνιστές-συνταξιδιώτες, που συμμετείχαμε από κοινού στο ψηφοδέλτιο «Πρώτα ο Άνθρωπος», και τους διαβεβαιώνω ότι θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις και με αυτούς αυτούς αρωγούς μου, πιστός στις αρχές και τα «πιστεύω» μου, με γνώμονα το κοινό συμφέρον και την ανιδιοτέλεια, όντας κοινός υπηρέτης του απλού συνδημότη μας κοντά και πλάι σε όλους τους συγχωριανούς μας, φίλοι όλοι μας στην καθημερινότητά μας, συμμετέχοντας και δίνοντας λύσεις στα προβλήματά τους.

Τέλος, θα ήταν παράλειψή μου να μην συγχαρώ για την εκ νέου εκλογή του, τον Δήμαρχο κ. Κώστα Μαράβα, καθώς και όλους τους δημοτικούς συμβούλους όλων των συνδυασμών που θα συνθέσουν το νέο Δ.Σ. του Δ. Πύλης, αλλά και σε όσους δεν κατάφεραν να εκλεγούν, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο «Μπράβο», για τον δύσκολο και έντιμο αγώνα που έδωσαν όλο αυτό το διάστημα».

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Μικροί μαθητές στην Πύλη, βρήκαν πορτοφόλι & το παρέδωσαν στην Αστυνομία

Άλλη μια αξιέπαινη πράξη, με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά-μαθητές Γυμνασίου, έλαβε χώρα χθες…